Utorak, 26 ožujka, 2024

A Zlatnu malinu 2021. za najgora ostvarenja dobili su – Sia i Rudy Giuliani!

Zlatna malina je svojevrsna parodija na filmska ostvarenja, čiji je cilj 'nagraditi' i ona loša ostvarenja u industriji za proteklu godinu. U subotu je ta 'čast' pripala filmu 'Apsolutni dokaz', u kojemu je i najgori glumac Mike Lindell, a nagradu je dobio i bivši Trumpov odvjetnik Rudy Giuliani

Nagrade Zlatna malina (Golden Raspberry Award ili skraćeno Razzie) dodjeljuju se još od 1981. godine, tradicionalno dan uoči dodjele nagrada Oscar za najbolja ostvarenja u filmskoj industriji.



Svojevrsna je to parodija na filmska ostvarenja, čiji je cilj ‘nagraditi’ i ona loša ostvarenja u industriji za proteklu godinu.

Slavna pjevačica Sia nije se baš proslavila

U subotu je ta ‘čast’ pripala filmu ‘Apsolutni dokaz’, u kojemu je i najgori glumac Mike Lindell, a nagradu je dobio i bivši Trumpov odvjetnik Rudy Giuliani.

 

Giuliani je dvostruki ‘slavljenik’ jer je proglašen najgorim sporednim glumcem u filmu Borat naknadni film, a dobio je i nagradu za najgore kombinacije zaslona (i njegove hlače-zatvarač). No, najviše Zlatnih malina i to čak tri, pripalo je protagonistima filma Glazba: ima najgoru glavnu i sporednu glumicu Kate Hudson i Maddie Ziegler te najgoru redateljicu – Siju.

Zlatne maline za lanjsku godinu dobili su i film “Dolittle” kao najgori ‘remake’ te film “365” za najgori scenarij.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime