Petak, 29 ožujka, 2024

About My Father: Nova hit komedija s Kim Cattrall i Robertom De Nirom

Film se fokusira na disfunkcionalnu međuljudsku dinamiku dviju obitelji iz različitih sredina koje su okupljene na svečanosti povodom 4. srpnja

“About My Father” nova je komedija s Robertom De Nirom i Kim Cattrall u glavnim ulogama, a koja će nas nasmijati i oraspoložiti. S Laurom Terruso na čelu, najmlađom ženom koja je radila režiju s De Nirom, film se fokusira na disfunkcionalnu međuljudsku dinamiku dviju obitelji iz različitih sredina koje su okupljene na svečanosti povodom 4. srpnja.



Bazirano na njegovom stvarnom odnosu s vlastitim ocem, Sebastian Maniscalco glumi samog sebe kroz prizmu odnosa sa svojim talijanskim ocem, imigrantom i svom planu prosidbe djevojke, koja je Amerikanka, u domu njezinih bogatih roditelja. Kad njegov otac inzistira da mu se pridruži na važnom vikendu, Sebastian ga nevoljko povede i očekuje da će ga otac osramotiti. Međutim, do kraja ljeta dvije su obitelji sjedinjene više nego što je itko mogao to očekivati.

Dakle, što još trebate znati o dirljivoj komediji? 

Službeni sinopsis za film glasi: “Sebastian Maniscalco udružuje snage s legendarnim talijansko-amerikancem i dvostrukim dobitnikom Oscara Robertom De Nirom u novoj komediji “About My Father”. Film se vrti oko Sebastiana, koji dovodi svog oca imigranta Salva, frizera, na vikend druženje sa superbogatom i izuzetno ekscentričnom obitelji njegove buduće zaručnice. Vikend se razvija u ono što se može opisati samo kao kulturni sukob, ostavljajući Sebastiana i Salva da otkriju kako biti obitelj.”

Tko još glumi u About My Father ?

Uz Roberta, Kim i Sebastiana, u filmu također glume Leslie Bibb, Anders Holm i David Rasche. Film je režirala Laura Terruso, koja je sa svojih četrdeset godina bila najmlađa osoba koja je režirala film u kojem glumi De Niro. Zaista impresivno! Laura je inspiraciju za film pronašla u odnosu s majkom, talijanskom imigrantkinjom, što ju je učinilo prirodnim i očiglednim izborom za režiju filma. Film bi uskoro trebao zaigrati u kinima diljem svijeta. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime