Subota, 23 ožujka, 2024

Dok čekamo novu sezonu Bridgerton uživamo u serijama iz tvornice Shondalanda

Dok Shonda Rhimes nastavlja smišljati sve intrigantnije serije, pravi je trenutak da pronađete Shondaland seriju koja će držati vašu pažnju sve do posljednje epizode. Vjerujte, nećete moći prestati s gledanjem

Shonda Rhimes jedna je od najmoćnijih i najpopularnijih producentica na svijetu. Njezin rad ne poznaje granice, a sve što dođe na male ekrane u trenu postaje popularno. Nakon što se pojavila na televizijskom nebu s medicinskim mega-hitom “Uvod u anatomiju”,  Rhimes je iznova i iznova dokazala da zna točno prave sastojke za zadržati publiku. Tijekom godina osmislila je mnoge likove u popularnim serijama kao što je “Bridgerton” i producirala niz seksi drama kojih se gledatelji nisu mogli zasititi.



Dok Shonda Rhimes nastavlja smišljati sve intrigantnije serije, sada je pravi trenutak da pronađete Shondaland seriju koja će držati vašu pažnju sve do posljednje epizode. Vjerujte, nećete moći prestati s gledanjem.

Still Star-Crossed

Serija temeljena na istoimenoj knjizi, pratila je Rosaline Capulet (Lashana Lynch) i njezinog budućeg supruga Benvolia Montaguea (Wade Briggs) dok su pokušavali prekinuti svoje prisilne zaruke nakon smrti Romea i Julije. 

For the People / Za narod

Smješten u saveznom sudu južnog okruga New Yorka (SDNY), poznatom kao “Majčin sud”, “For the People” prati nove odvjetnike, tužitelje i savezne javne branitelje dok se bave najzanimljivijim i najzahtjevnijim slučajevima. Naravno, njihovi privatni životi također dolaze do izražaja. 

The Catch / Ulov

Serija prati privatnu istražiteljicu, Alice Vaughn (Mireille Enos), koja vodi privatnu istražnu tvrtku u Los Angelesu u Kaliforniji. Nakon što ju je prevario njezin zaručnik, odlučna je pronaći ga dok za to vrijeme radi i na drugim slučajevima. Ubrzo otkriva da je njezin zaručnik Benjamin Jones (Peter Krause) majstor prevara koji radi za veliku međunarodnu kriminalnu operaciju zajedno s Margot Bishop (Sonya Walger). 

Inventing Anna / Projekt Anna

Posljednja serija iz Shondaland produkcije obilježila je veljaču i ne silazi s lista najgledanijih na Netflixu. “Inventing Anna” prati život slavne prevarantice Anne Delvey, navodne njemačke nasljednice koja je ukrala novac i kreditne kartice elite New Yorka u pokušaju da dosegne vrhove društva.

Off the Map / Ni na karti

La Ciudad de las Estrellas, maleni gradić u južnoameričkoj džungli, dom je medicinske klinike s nedovoljno osoblja i opskrbe u koju dolaze tri nova liječnika tražeći promjenu. 

Station 19 / 19. postaja

Ovo je spin-off serija “Uvoda u anatomiju”, a sve se vrti oko ekipe vatrogasaca u Seattleu. Poznata po čestim ukrštanjima sa svojom matičnom serijom, “Station 19” je puna akcije,  budući da se vatrogasci često bore protiv požara i rušenja zgrada diljem grada.

Private Practice / Privatna praksa

Još jedan spin-off “Uvoda u anatomiju”. Serija se odvija u Seaside Health & Wellness centru (bivši Oceanside Wellness Group) i opisuje život dr. Addison Montgomery, koju glumi Kate Walsh, nakon što napusti bolnicu Seattle Grace kako bi se pridružila privatnoj ordinaciji koja se nalazi u Los Angelesu. Serija prikazuje Addisonine suradnika u Oceanside Wellness centru i načine na koji se oni nose s pacijentima i ordinacijom, a uvijek nalaze vrijeme i za uživanje u svakodnevnici.

Scandal / Skandal

Serija se odvija u Washingtonu, D.C. i prati tvrtku Olivije Pope koja se bavi upravljanjem krizama, Olivia Pope & Associates (OPA). U seriji pratimo živote njezinih zaposlenika, kao i osoblja u Bijeloj kući i općenito na političkoj sceni. Osim Kerry Washington, u seriji se pojavljuje Tony Goldwyn kao Fitzgerald Grant III, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država – kasnije bivši predsjednik i Olivijina životna ljubav.

How to Get Away with Murder / Kako se izvući s ubojstvom

Serija prati profesoricu prava Annalize Keating (Viola Davis) koja pomaže petorici svojih učenika prikriti ubojstvo. Jako je seksi, napeto i jednostavno briljantno. Ubojstvo postaje zavjera, a u potpunosti promjeni tijek njihovih života.

Grey’s Anatomy / Uvod u anatomiju

Serija se usredotočuje na živote stažista kirurga, specijalizanata i ostalog medicinskog osoblja tijekom njihovog razvoja u iskusne liječnike. Originalan naslov serije je aluzija na “Grayovu anatomiju”, klasični udžbenik ljudske anatomije koji je prvi put objavljen 1858. u Londonu, a napisao ga je Henry Gray. Serija se vrti oko dr. Meredith Grey, koju glumi Ellen Pompeo. Grey je najprije predstavljena kao pripravnica, a kasnije postaje šef opće kirurgije.Uskoro na male ekrane stiže 19 sezona!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime