Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Ako volite seriju ‘Suits’, ovih 5 serija ćete obožavati

Nakon deset godina, serija je i dalje popularna zahvaljujući tome što je dodana na dvije streaming platforme Netflix i Peackock

Serija ‘Suits’ snimala se u razdoblju od 2011. do 2019., a odmah kada je izašla je postala hit. Nakon deset godina, serija je i dalje popularna zahvaljujući tome što je dodana na dvije streaming platforme Netflix i Peackock. Još jedan razlog zašto je serija popularna je činjenica da je vojvotkinja od Sussexa Megan Markle glumila Rachel Zane. 



Radnja serije “Suits”

Serija prati Mikea Rossa koji ima odlično fotografsko pamćenje što impresionira Harveya Spectora te mu Spector ponudi posao u njegovoj odvjetničkoj firmi. Mike prihvati ponudu iako nema iskustva u poslu, a njih dvojica postanu poslovni partneri. Osim poslovnog života Mikea Rossa serija prati i njegov privatni život i vezu sa Rachel Zane. Ako vam nedostaje poslovna drama i napeti trenuci koja serija ‘Suits’ donosi, našli smo pet serija koje su radnjom slične ‘Suitsu’. 

Milijarde

Iako se serija Suits fokusira na pravni svijet, ‘Milijarde’ se više fokusiraju na financijski svijet ali su prepune spletki. Glavni lik Bobbyj Axelrod je upravitelj hedge fondova koji je spreman napraviti sve kako bi njegova tvrtka što više zaradila. Njegova rješenja i izbori će vas držati u neizvjesnosti. 

Mad Men 

‘Mad Men’ je jedna od kultnih serija čija je radnja sještena u 1960-tim i 1970-tima. Prati se život Dona Drapera, direktora oglašavanja reklamne agencije Sterling Cooper. U seriji je fokus na njegov poslovni život, ali i privatni, kao i život njegovih kolega u tvrtki.

White Collar 

Matt Bomer glumi Neala Caffreya koji godinama izbjegava FBI iako je prevarant. Sve dok jednog dana ga specijalni agent FBI-a Peter Burke ne uhvat i uspije se nagoditi sa Caffreyem. Ukoliko mu pomogne uhvatiti druge kriminalnce uz pomoć njegovih vještina, Neal će prijevremeno biti pušten iz zatvora. On se složi s tom nagodbom i tako njih dvojica postaju suradnici. 

Better call Saul

‘Better call Saul’ je spin-off serije Breaking Bad. Radnja serije odvija se u Albuquerqueu u Novom Meksiku. Jimmy McGill je odvijetnik koji se pokušava dokazati u odvijetničkom svijetu. Kasnije postane odvijetnik za kaznena djela po imenu Saul Goodman. 

Pearson

Još jedan spin-off nalazi se na listi, ali ova serija je spin-off samog Suitsa. Ako vam je Jessica Pearson bila jedna od najdražih likova u ‘Suitsu’ onda trebate pogledati ovu seriju. Jessica je nekoć bila ugledna i moćna odvijetnica u New Yorku, ali nakon što joj je oduzeta dozvola seli se u Chicago. Kako tamo počinje svoj novi život, najbolje ćete saznati ako sami pogledate seriju. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime