Subota, 23 ožujka, 2024

And just like that…: Carrie ponovno ljubi – je li prezgodni Ivan Hernandez novi Faca?

Iako serija 'And Just Like That...' nije 100% ispunila naša očekivanja, ipak u poslednjih nekoliko epizoda smo ponovno osjetili uzbuđenje i zanimanje za život djevojaka, a posebice za ljubavni život Carrie

Upozorenje: slijedi veliki spojleri za finalnu epizodu serije “And Just Like That…”. Producenti jako vole u rebootovima povlačiti paralele sa prošlošću i podjsećati nas zašto smo voljeli neku seriju. Nama to niti malo ne smeta, dapače!



Jednako tako je i sa serijom “And Just Like That…”, rebootom “Seksa i grada”. Voljeli smo cure zbog zgodnih frajera, dobih mjesta u New Yorku i odličnog modnog stila. Uvjerili smo sami sebe da je okej ne imati za kruh jer smo si kupili ‘manolice’, da je sasvim u redu mijenjati dečke dok ne nađemo pravog, ali isto tako da žena može biti uspješna, neovisna i sretna, bez obzira što društvo misli o tome.

Strastveni poljubac

Iako “And Just Like That…” nije 100% ispunilo naša očekivanja, ipak u poslednjih nekoliko epizoda smo ponovno osjetili uzbuđenje i zanimanje za život djevojaka. Finalna epizoda prve sezone pokazala nam je koliko nam je stara Carrie Bradshaw (koju glumi Sarah Jessica Parker) nedostajala i to zbog strastvenog poljubaca sa svojim producentom podcasta Franklynom (glumi ga Ivan Hernandez) u dizalu.

Naravno, to nije bio prvi put da smo bacili pogled na zgodnog producenta podcasta, pojavljivao se tijekom cijele sezone u pozadini, ali u posljednjoj epizodi je posebno došao do izražaja.

Odmah je očito da postoji veza koju treba istražiti – samo pogledajte izraz lica ovog tipa dok razgovara s Carrie…

HBO

Nekoliko scena kasnije (koja uključuje Carrie koja prosipa pepeo svog bivšeg muža, Face, i naizgled pronalazi neki kraj), ona snima svoj prvi solo podcast s velikim producentom, a dok zajedno napuštaju studio, Carrie hvata priliku i  strastveno ga poljubi dok se vrata dizala zatvaraju. To je svakako jedan od načina da se serija završi za željom gledatelja za novim epizodama. Ako smo se i pitali stiže li druga sezona, poprilično smo sigurni da stiže.

©New Line Cinema/courtesy Everett Collection

Producenti su konačno otkrili tko bi mogla biti Carrieina sljedeća velika ljubav (ili ljubavi?). Je li Franklyn je novi Faca ili će se ipak odlučiti za učitelja Petera. Iako se malo zna o karakteru svakog muškarca, nema sumnje da Peter predstavlja sigurnost za Carrie – on je bio prvi tip s kojim je izlazila nakon Bigove smrti i njegova osjetljivost na njezine osjećaje sigurno su nešto što godi Carrie, pa njihovu potencijalnu romansu ne treba podcjenjivati. Sliči li i vama ovo na Aidana?

U međuvremenu, Franklyn predstavlja spontanost, nešto što je bio Faca. Ne znamo kamo to vodi, ali između njega i Carrie postoji jaka kemija koja se ne može poreći. Nadamo se da se nije ni približno toliko užasnuo predanosti, niti tako nepouzdan kao što je Faca bio…

Tko je Ivan Hernandez?

Iako možda niste primijetili glumčevo kratko pojavljivanje u seriji do završne epizode, on zapravo ima prilično poznato lice. Hernandez je ostvario brojna gostovanja u popularnim televizijskim serijama, uključujući “Tralericu”, “Zakon i red: Jedinica za posebne žrtve” i druge kratke gostujuće uloge u “NCIS-u” i filmu, “Crazy Ex-Girlfriend.” Hernandez je također glumio na Broadwayu. Glumio je Larryja Murphyja u “Dear Evan Hansen”, Billyja Flynna u “Chicagu” i Sala u “The Capeman”.

Iako se malo toga zna o glumcu (nije prisutan na društvenim mrežama), ne sumnjamo da ćemo saznati više o njemu jer njegov lik u ‘And Just Like That…’ donosi ono što nam je nedostajalo. Još samo nas zanima, kada će potvrditi drugu sezonu?

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime