Utorak, 26 ožujka, 2024

Nedostaje vam And Just Like That…? Ne brinite, još uvijek možete uživati u seriji!

Sada je dostupan ekskluzivan i impresivan dokumentarac koji nudi jedinstven pogled iza kulisa snimanja novog poglavlja, “I tek tako…” s novim i povratničkim članovima glumačke ekipe, uključujući Sarah Jessicu Parker, Cynthiu Nixon i Kristin Davis

Kasnih 90-ih, serija “Seks i grad” osvojila je televiziju svojom iskrenom i urnebesnom perspektivom o ljubavi, odnosima i seksu, te stekla horde odanih obožavatelja. Više od 20 godina kasnije, na male ekrane je došla serija “And Just Like That…” (“I tek tako…”), o kojoj su obožavatelji “Seksa i grada” imali podijeljenja mišljenja, ali je ipak gledanost serije bila velika.



Osim toga, sada je dostupan ekskluzivan i impresivan dokumentarac koji nudi jedinstven pogled iza kulisa snimanja novog poglavlja, “I tek tako…” s novim i povratničkim članovima glumačke ekipe, uključujući Sarah Jessicu Parker, Cynthiu Nixon i Kristin Davis.

U dokumentarcu se vraćaju i scenaristi, kostimografi, producenti i ostatak ekipe – od kojih mnogi ponovno preuzimaju svoje prijašnje pozicije slaveći povratak Carrie, Charlotte i Mirande koje nastavljaju održavati prijateljstvo i kročiti životom u New Yorku.

Detaljan uvid i intervjui s članovima ekipe

Dokumentarni film o seriji “And Just Like That…” sadrži intervjue sa Sarom Jessicom Parker, Cynthijom Nixon, Kristin Davis, Sarom Ramírez, Mariem Cantoneom, Davidom Eigenbergom, Evanom Handlerom, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Saritom Choudhury i Michaelom Patrickom Kingom, kao i s kostimografima Molly Rogers i Dannyjem Santiagom.

Režiju filma ‘And Just Like That…’ potpisuje Fabien Constant, a izvršni producenti su Sarah Jessica Parker, Alison Benson, Lydia Tenaglia i Chris Collins.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime