Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Čarobni Mike: Posljednji Ples – Channing Tatum je seksi kao nikada do sad

Renomirani kreativni tim koji stoji iza prvog filma vraća se kako bi rekreirali čaroliju: Channing Tatum se vraća u ulogu Mikea Lanea, a Steven Soderbergh kao redatelj sa scenarijem Reida Carolina, koji je također napisao prva dva filma. Uz Tatuma glumi i Salma Hayek Pinault

Ovog Valentinova stiže treći nastavak franšize blockbustera “Magic Mike”, glazbena komedija “Čarobni Mike: Posljednji Ples”. Renomirani kreativni tim koji stoji iza prvog filma vraća se kako bi rekreirali čaroliju: Channing Tatum se vraća u ulogu Mikea Lanea, a Steven Soderbergh kao redatelj sa scenarijem Reida Carolina, koji je također napisao prva dva filma. Uz Tatuma glumi i Salma Hayek Pinault. O čemu se radi u trećem dijelu filma?

“Magic” Mike Lane (Tatum) nakon duge pauze ponovno izlazi na pozornicu. Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Mike je prisiljen raditi kao barmen u Floridi. Nadajući se posljednjem dobrom provodu, Mike bježi u London s poznatom bogatašicom (Hayek Pinault) koja mu pruža ponudu koju ne može odbiti…uz pokoju skrivenu namjeru. Kada Mike otkrije njen plan se zapita, mogu li on i novi zgodni plesači koje će morati dovesti u formu izvesti nemoguće?

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum)

Tko je radio na filmu? 

Producenti filma su Nick Wechsler, Gregory Jacobs, Tatum, Carolin i Peter Kiernan. Julie M. Anderson je izvršna producentica. Uz Tatuma i Hayek Pinault glume i Ayub Khan Din (“Ackley Bridge”), novopridošlica Jemelia George, Juliette Motamed (“We Are Lady Parts”) i Vicki Pepperdine (“Johnny English: Ponovno na zadatku”). Soderberghov kreativni tim iza kamere uključuje dizajnera produkcije Pata Campbella (“The Bastard Son & The Devil Himself”), kostimografa Christophera Petersona (“The Irishman”) i glazbenog supervizora Seasona Kenta (“KIMI,” “Samo neka govore”) te koreografe Alison Faulk i Lukea Broadlicka.

“Čarobni Mike: Posljednji Ples” stiže u kina diljem Hrvatske u veljači 2023. u distribuciji Blitz filma.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime