Petak, 16 veljače, 2024

Cillian Murphy je otkrio detalje o nadolazećem filmu Peaky Blinders

Govoreći na Today FM-u, Murphyja su voditelji u intervjuu pitali kako stoje stvari s nadolazećim filmom, čije se prikazivanje očekuje 2024. godine

Zvijezda serije “Peaky Blinders”, Cillian Murphy, otkrio je zanimljive novosti o nadolazećem filmu gangsterske drame, koji će nastaviti priču iz šeste i posljednje sezone serije. Govoreći na Today FM-u, Murphyja su voditelji u intervjuu pitali kako stoje stvari s nadolazećim filmom, čije se prikazivanje očekuje 2024. godine.Murphy je rekao da je scenarij sada blizu završetka, a očekuje se da će film nastaviti tamo gdje je završila šesta i posljednja sezona serije. Na pitanje je li to u planu, Murphy je odgovorio: “Da, vjerujem da je tako. Još ga nisam pročitao (scenarij), ali to je plan, plan je napraviti film i nastaviti priču, ali u kinematografskom svijetu, a ne na televiziji. Televizijski dio priče je završen. Ako ima još priča za ispričati, tu sam, samo je još nisam pročitao, ali očito je blizu.”

Moguća je još jedna sezona serije

Prošli mjesec, tvorac “Peaky Blindersa”, Knight, nagovijestio je da bi se priča mogla nastaviti s potpuno novom serijom. Šesta sezona BBC-jeve drame, koja je smještena u Birmingham nakon Prvog svjetskog rata i prati obitelj Shelby, izvorno je bila najavljena kao posljednja serija, ali Knight je sada rekao da će uslijediti još jedna sezona ako za to bude apetita.

Pisac je objasnio da će, nakon završetka nadolazećeg filma “Peaky Blinders”, predati kreativne odgovornosti novom timu, s novim pričama koje će vjerojatno biti smještene u 50-e. Dodao je: “Ali ako postoji apetit za onim svijetom, onda će se nastaviti.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime