Subota, 23 ožujka, 2024

Hayden Christensen vraća se kao Darth Vader u novom Star Wars serijalu!

Nova serija prikazat će događaje koji su se odvijali 10 godina nakon "Osvete Sitha". Vrijeme je to kada je Anakin Skywalker već postao Darth Vader, a Obi-Wan se još uvijek bori sa sobom pokušavajući se opraviti od najvećeg poraza... Nepoznati detalji Star Wars sage bit će otkriveni...

Dok fanovi očekuju početak snimanja najavljene Disneyjeve spinoff serije koja će otkriti nove detalje jedne od najpopularnijih filmskih franšiza, predsjednica Lucasfilma, filmska producentica Kathleen Kennedy i službeno je potvrdila još jednu veliku vijest: zvijezda Star Warsa, Hayden Christensen, vraća se u svemirska prostranstva omiljenog izmišljenog svijeta – u ulozi Dartha Vadera!



Christensen kao Vader, pridružio se glumačkoj postavi serije o Obi-Wanu Kenobiju koju predvodi Ewan McGregor, također originalni glumac iz proslavljenog filmskog hita.

Od Anakina do Darth Vadera

Podsjetimo, Hayden Christensen glumio je Anakina Skywalkera, mladog Jedija s darom snažne “Sile” koji se, kako tijek događaja otkriva, okreće Tamnoj strani te postaje Darth Vader.

“Glumiti Anakina bilo je nevjerojatno iskustvo”, prisjetio se Christensen u službenom priopćenju, “Naravno, Anakin i Obi-Wan nisu više bili najbolji prijatelji kad ste ih zadnji puta vidjeli… Bit će iznimno zanimljivo vidjeti što nam je sjajna redateljica Deborah Chow sada pripremila. Jako sam uzbuđen što ću ponovo glumiti uz Ewana. Sjajno je vratiti se.

Prema Lucasfilmu, nova serija prikazat će događaje koji su se odvijali 10 godina nakon “Osvete Sitha” (Star Wars: Episode III — Revenge of the Sith). Vrijeme je to kada je Anakin Skywalker već postao Darth Vader, a Obi-Wan se još uvijek bori sam sa sobom pokušavajući se opraviti od svog najvećeg poraza… Nepoznati detalji Star Wars sage bit će otkriveni…

Uz zvijezde Ewana McGregora i Haydena Christensena, glave uloge u seriji redateljice Deborah Chow imat će Genevieve O’Reilly (kao Mon Mothma), Stellan Skarsgard, Kyle Soller, Denise Gough i Adria Arjona.

Početak snimanja najavljen je za ožujak 2021. godine.

Naslovna fotografija: Pexels

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime