Petak, 22 ožujka, 2024

Dina: Drugi dio: Ove zvijezde se pridružuju glumačkoj postavi

Film se temelji na istoimenoj seriji knjiga Franka Herberta, a radnja se usredotočuje na Paula Atreidesa i članove Atreides Housea koji se bore sa suparničkim kućama za vlasništvo nad pustinjskim planetom koji ima vrijedan začin

Remake filma “Dina” Denisa Villeneuvea iz 2021. izazvao je pozitivnu reakciju publike, do sada je prikupio razne nagrade, od toga čak pet Oscar kipića. Film se temelji na istoimenoj seriji knjiga Franka Herberta, a radnja se usredotočuje na Paula Atreidesa i članove Atreides Housea koji se bore sa suparničkim kućama za vlasništvo nad pustinjskim planetom koji ima vrijedan začin.



S obzirom da je drugi dio filmske serije u pripremi i trebao bi biti objavljen u listopadu 2023., evo svih glumaca koja možete očekivati u “Dina: Drugi dio”.

Timothee Chalamet kao Paul Atreides

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Timothée Chalamet (@tchalamet)

Timothée Chalamet vraća se u “Dinu” kao glavni lik Paul Atreides. Chalamet je poznat po svojim ulogama u nekoliko popularnih filmova, kao što su “Lady Bird”, “Little Women” i  “Call Me By Your Name”, za koji je bio nominiran za Oscara 2018. Njegov film, “Wonka” temeljena na omiljenoj dječjoj knjizi “Charlie i tvornica čokolade” trebao bi biti objavljen 2023. godine.

Zendaya kao Chani

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Zendaya (@zendaya)

Zendaya je prešla dug put od svojih dana na Disney Channelu, a sada je prepoznata i po svom radu na HBO-ovoj popularnoj seriji “Euphoria” kao Rue Bennett uz brojne filmske uloge. Nedavno se pojavila u filmu “Spider-Man: No Way Home” kao MJ i trebala bi glumiti u nadolazećem filmu Luce Guadagnina “Challengers”. 

Rebecca Ferguson kao Lady Jessica

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Rebecca Ferguson (@officialrebeccaferguson)

Cijenjena glumica Rebecca Ferguson glumi Lady Jessicu, Paulovu majku, uz Chalameta u filmu “Dina: Drugi dio”. Ferguson ima uspješnu glumačku karijeru, a glumila je u filmivma “Nemoguća misija”, kao i “The Greatest Showman” i “Doctor Sleep”. Nedavno je završila produkciju za novi film “Mission Impossible”, a trenutno snima još jedan. 

Javier Bardem kao Stilgar

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Papo Waisman (@papowaisman)

Oscarom nagrađeni glumac Javier Bardem ponovit će svoju ulogu vođe plemena Freman Stilgara u filmu “Dina: Drugi dio”. Bardem je najpoznatiji po svom golemom glumačkom rasponu tijekom godina, pojavljujući se u “No Country for Old Men” i “Vicky Cristina Barcelona”. Nedavno se pojavio u “Being the Ricardos” uz Nicole Kidman, Amazon Prime serije koja se temelji na odnosu između Lucille Ball i Desi Arnaz.

Josh Brolin kao Gurney Halleck

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Josh Brolin (@joshbrolin)

Josh Brolin u nadolazećem filmu ponavlja svoju ulogu majstora oružja i mentora Gurneyja Hallecka. Glumac je svoj veliki uspijeh doživio kada se pojavio u filmu “The Goonies” 1985. i tada je napravio glumačku karijeru koja mu je donijela mnogo priznanja i nekoliko nominacija. Gledali smo ga “The Avengers”, ali i dramama kao što su “Milk” i “American Gangster”. 

Florence Pugh kao princeza Irulan

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Florence Pugh (@florencepugh)

U filmu “Dina: Drugi dio” Florence Pugh će glumiti princezu Irulan. Iako je njezina karijera relativno kratka, Pugh se pojavila u nekoliko zapaženih filmova, uključujući “Midsommar” i “Little Women”. Njezina najnovija uloga je u nadolazećem filmu “Don’t Worry Darling,”, u režiji Olivie Wilde i s Harryjem Stylesom u glavnoj ulozi. 

Austin Butler kao Feyd-Rautha

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Austin Butler (@austinbutler)

Svaka priča treba negativca, u ovom slušaju je to Austin Butler. Glumi Feyd-Rautha u nadolazećem nastavku, suparnika Kuće Atreida, kojoj pripada Paul. Butler je us viejtu glume od početka 2000-ih, a pojavio se u  “Zoey 101” i “Ned’s Declassified School Survival Guide”. Posljednjih godina glumac je preuzeo ozbiljnije uloge, među kojima je i ona u filmu “Once Upon a Time In Hollywood” Quentina Tarantina.  Posljednja uloga mu je uloga Elvisa Preslyja u filmu Baza Luhrmanna “Elvis”.

Stellan Skarsgård kao Vladimir Harkonnen

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Franziska Strauss (@franziska_strauss_photography)

Stellan Skargård vraća dubinu i intenzitet svom liku, Vladimiru Harkonnenu, u nastavku “Dine”. Lik je vođa Kuće Harkonnen, koja je krajnji neprijatelj Kuće Atreides. S glumačkom karijerom koja seže do 1970-ih, Skargård je jedan od najvećih ime u industriji. Među svojim brojnim glumačkim zaslugama, poznat je po ulogama u filmovima “The Hunt for Red October” i “Good Will Hunting”.

Christopher Walken kao car Shaddam IV

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Christopher Walken Fanpage (@walkenfans)

Glumac Christopher Walken glumit će cara Shaddama IV, kontrolora svemira. Walkenova karijera u filmskoj industriji proteže se desetljećima, a prepoznat je kao jedan od velikana 20. stoljeća. Njegovi značajni nastupi uključuju “The Deer Hunter” uz Roberta DeNira, “Pulp Fiction”, pa čak i glazbeni film iz 2007. “Hairspray”.

Naslovna fotografija: @dunemovie

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime