Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Donosimo sve detalje o novoj sezoni popularne serije You

Do sada znamo da je Joe pobjegao u London nakon što je ubio svoju ženu Love i preuzeo novi identitet kao profesor Jonathan Moore, ali neće moći biti miran, bez obzira koliko jako to želi

“You” obožavatelji, sigurno ste uzbuđeni! Dugo iščekivani trailer za četvrtu sezonu Netflixove hit serije napokon je stigao. S četvrtim dijelom koji je pred vratima, novi trailer izgleda sočno, a prema svemu što smo vidjeli, Joe Goldberg (glumi ga Penn Badgley) možda nije jedini ubojica u gradu!



Do sada znamo da je Joe pobjegao u London nakon što je ubio svoju ženu Love i preuzeo novi identitet kao profesor Jonathan Moore, ali neće moći biti miran, bez obzira koliko jako to želi. Zapravo, kada upadne u novu skupinu “ludih, privilegiranih, oštećenih” ljudi, kako on to kaže, njegove ubilačke želje vraćaju se dok lovi rivalskog ubojicu koji vodi pobunu.

O čemu se radi u četvrtoj sezoni serije?

Nakon što ga je odbacila njegova najnovija ljubav, serijski ubojica i uhoda, Joe Goldberg, skriva se u Engleskoj pod lažnim imenom Jonathan Moore. Novi nastavak Netflixove hit drame pratit će Joeovo ponašanje dok luta ulicama Londona i pada na posljednji predmet svoje opsesije. Sezona četiri također dodaje nekoliko novih članova glumačke postave koje bi Joe mogao terorizirati i ubijati. I kao što trailer pokazuje, Joe i sam postaje meta tajanstvenog uhoditelja!

Što se dogodilo u trećoj sezoni serije “You”?

Treća sezona završila je tako što je Joe ubio Love, zapalio njihov dom u Madre Linda i ostavio bebu Henryja sa svojim kolegom Danteom. Joe zatim bježi u Pariz.

Kada će se emitirati 4. sezona?

Prvi dio sezone 4 premijerno je 10. veljače, a drugi dio 10. ožujka.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by YOU (@younetflix)

 Tko će se od likova pojaviti 4. sezoni serije “You”?

Kao što se i predviđalo, Penn Badgley se vraća igrati uvijek jezivog Joea. Pridružit će mu se Charlotte Ritchie, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu i Eve Austin. Vratit će se i Tati Gabrielle.

Također je otkriveno da će se zvijezda “Euforije” i “Bijelog lotosa”, Lukas Gage pojaviti u seriji kao uobičajeni lik po imenu Adam, koji je bogati Amerikanac iseljenik koji ‘krije gomilu tajni’.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime