Četvrtak, 28 ožujka, 2024

HBO Max je napokon dostupan u Hrvatskoj i ne možemo biti sretniji!

Na HBO Maxu ćemo uživati u šarenijem zabavnom programu, a bit će dostupan sadržaj  brendova među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i mnogi drugi

HBO Max, premium streaming platforma tvrtke WarnerMedia, napokon je dostupna i u Hrvatskoj! Ovo su odlične vijesti za sve serijofile i filmofile. Platforma HBO Max je zamijenila HBO GO platformu i sa sobom donijela mnogo novog sadržaja.



Na HBO Maxu ćemo uživati u šarenijem zabavnom programu, a bit će dostupan sadržaj brendova među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i mnogi drugi. Odlična vijest je i to što će svi Warner Bros. filmovi biti dostupni samo 45 dana nakon kino premijere. Među najpopularnijim Warner Bros. filmovima koji će biti dostupni su “Matrix: Uskrsnuća”, “Dina” i “Kralj Richard”.

Raznolik sadržaj za odrasle i djecu

 Neki od novih naslova iz Max Original produkcije su “Postaja jedanaest”, “Mirotvorac”, druga sezona serije “Vučji odgoj” i “Seksualni život studentica”. Među europskim Max Original sadržajima koji dolaze na platformu su “Sve ostalo”, “Kamikaze”, “Požuda”, “Ruxx”, “Odmrzavanje”, “Doušnik” i “Garcia!”.

Najavljeni su i reality formati “Trudna Amy”, “Potraga za čarobnim Mikeom”, “Otok švalera” i “Selena + Chef”. Sadržaji za djecu uključivat će naslove kao što su “Mali titani, krenite!”, “Gumballov čudesni svijet”, “Crtići Looney Tunes” i “CoComelon”.

Promotivne cijene za sve stare i nove korisnike

Mjesečna pretplata za HBO GO bila je 5,99 eura, a cijena HBO Max pretplate iznosit će 6,99 eura mjesečno. HBO GO korisnici s aktivnom direktnom preplatom bit će automatski migrirani na novu platformu uz sniženu cijenu pretplate koja će iznositi samo 4,66 eura mjesečno.

Ova promotivna ponuda omogućit će korisnicima 33% popusta na mjesečnu cijenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mjesečnu pretplatu. Novi korisnici koji se pretplate prije 31. ožujka također će moći iskoristiti ovu ponudu sa sniženom mjesečnom cijenom pretplate.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime