Nedjelja, 24 ožujka, 2024

How I Met Your Father: Ovo je sve što znamo o spinoff seriji How I Met Your Mother

Serija pod nazivom 'How I Met Your Father' ('Kako sam upoznala vašeg oca'), preokreće radnju originalne serije jer žena po imenu Sophie, koju glumi Hilary Duff,  priča svom sinu o tome kako se upoznala, pogađate koga, njegovog oca

Gotovo osam godina otkako je omiljena komedija “How I Met Your Mother” (“Kako sam upoznao vašu majku”) završila svoju devetu sezonu 2014., obožavatelji su konačno dobili spinoff seriju koju su čekali. Serija pod nazivom “How I Met Your Father” (“Kako sam upoznala vašeg oca”), preokreće radnju originalne serije jer žena po imenu Sophie, koju glumi Hilary Duff,  priča svom sinu o tome kako se upoznala, pogađate koga, njegovog oca.



Serija je opisana kao “priča koja nas katapultira u 2022. godinu, gdje Sophie i njezina blisko povezana grupa prijatelja otkrivaju tko su, što žele od života, i kako se zaljubiti u doba aplikacija za upoznavanje i neograničenih mogućnosti.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli How I Met Your Father (@himyfonhulu)

O čemu je riječ u seriji? 

Dugogodišnji hit CBS-a, HIMYM, bilježi život Ted Mosbyja i njegovo putovanje do pronalaska ljubavi. Emisija je ispričana kroz seriju flashbackova dok Mosby priča priče (koje pripovijeda Bob Saget) svojoj djeci 25 godina kasnije.

Duff je otkrila da se spinoff povezuje s originalnom serijom, rekavši SiriusXM-u: “Serije su povezane i nadamo se da ćemo imati zabavna gostovanja iz originalne glumačke ekipe. Kao veliki obožavatelj HIMYM, počašćena sam i čak pomalo nervozna što bi mi Carter [Bays] i Craig [Thomas] povjerili nastavak svoje bebe.”

O spinoffu komedije godinama se pregovaralo od njezina završetka 2014., ali su razni pokušaji propali. Carter i Bays, zajedno s Emily Spivey, napisali su pilot za CBS iste godine, ali ga mreža nije prenijela. Hulu je preuzeo scenarij showrunnera serije “This Is Us”, Isaaca Aptakera i Elizabeth Berger i konačno će obožavatelji dobiti nastavak. 

Tko je u glumačkoj postavi?

Osim što će glumiti Sophie u seriji, Duff će također biti i kao producentica. Ostatak glumačke ekipe je: Chris Lowell (Veronica Mars), Francia Raisa (Grown-ish), Tom Ainsley (The Royals), Tien Tran (Space Force) i Suraj Sharma (God Friended Me)

Lowell glumi Jesseja, ambicioznog glazbenika koji radi i kao vozač Ubera i živi sa svojim najboljim prijateljem Tomom. Zvuči poznato? Definitivno nam daju vibracije Teda i Marshalla. Raisa glumi Valentinu, Sophienu najbolju prijateljicu i cimericu. Ona je ambiciozna stilistica koja se upravo vratila s Londonskog tjedna mode sa zgodnim muškarcem po imenu Charlie. Ainsley glumi Charlieja, britanskog modela koji putuje u New York kako bi bio s Valentinom. Tran glumi Jessejevu posvojenu sestru koja se razišla sa suprugom i preselila se u New York. Shan glumi optimističnog Sida, Jessejevog cimera, najboljeg prijatelja i vlasnika bara.

Tko će ispričati priču?

Dobitnica Zlatnog globusa Kim Cattrall posudit će svoj glas starijoj verziji Sophie koja će pričati pruiču u ‘How I Met Your Farther’. “Kad je @kimcattrall rekla da, vrisnula sam. Možemo li sada, molim vas, dobiti bolju sliku od ove koju sam iskopala s deep weba 😂”, napisala je Duff na Instagramu, uz staru fotografiju nje i Cattrall na događaju.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Hilary Duff (@hilaryduff)

“How I Met Your Father” nije jedina spinoff serija koja je željela Cattrall, ali je jedina na koju je ona pristala. Glumica, ranije poznata po ulozi Samanthe Jones u “Seks i gradu”, odlučila je ne ponoviti svoju ulogu u spinoffu HBO Maxa “And Just Like That…”

Jesu li kreatori originalne serije uključeni u spinoff?

Kreatori originalne serije “How I Met Yout Mather”, Craig Thomas i Carter Bays, su izvršni producenti serije “How I Met Your Father”. Pilot epizodu također će urediti redateljica HIMYM-a Pam Fryman, koja je režirala 196 od 208 epizoda originalne serije. Scenarij spinoffa su napisali Aptaker i Berger.

Prva sezona će imati 10 epizoda od kojih će svaka trajati oko 30 minuta. Serija će od 18.1. 2022. biti dostupna na Hulu. Nažalost, streaming servis još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj, ali se nadamo da će uskoro biti dostupna i kod nas. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime