Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Jako je seksi: Jamie Dornan glumi u novoj seriji The Turist, a mi imamo trailer

BBC je najavio da će Dornan glumiti u nadolazećoj triler seriji pod nazivom 'The Turist', jezivoj drami smještenoj u australskoj divljini

Otkako je “Pad” završio prije pet godina, držali smo palčeve za još jednu triler seriju s Jamiejem Dornanom i čini se da konačno imamo sreće. BBC je najavio da će Dornan glumiti u nadolazećoj triler seriji pod nazivom “The Turist”, jezivoj drami smještenoj u australskoj divljini.



BBC je otkrio više detalja o Jamiejevom liku i samoj radnji. “Pun šokantnih, iznenađujućih, smiješnih i brutalnih obrata, Turist je smješten u svijet naseljen čudnim, zagonetnim likovima. Međutim, u središtu je priča o samootkriću s tempiranom bombom koja otkucava: dok Čovjek počinje otkrivati ​​misterij tko je bio, također je prisiljen pitati tko je sada – i to brzo. Hoće li otkriti tajne svog identiteta prije nego što ga sustignu oni koji ga pokušavaju ubiti?”

O čemu se zapravo radi u seriji?

Prema službenom BBC-jevom sinopsisu, tajanstveni triler prati “Britanca koji se nađe u užarenom crvenom srcu australske divljine, a progoni ga golemi kamion cisterne koji ga pokušava otjerati s ceste. Epska potjera mačke i miša razvija se i čovjek se kasnije budi u bolnici, ozlijeđen, ali nekako živ. Osim što nema pojma tko je. S nemilosrdnim likovima iz njegove prošlosti koji ga progone, Čovjekova potraga za odgovorima vodi ga kroz golemu i nemilosrdnu divljinu.” Prema riječima tvoraca serije, možemo očekivati ​​beskrajne obrate u radnji, zajedno s “otkačenim, zagonetnim likovima i neuobičajenom crnom komedijom”. 

Tko glumi u seriji?

Jamie Dornan iz ‘Pada’ predvodi glumačku postavu kao neimenovani muškarac, a uz njega se pojavljuje i  Danielle Macdonald. Ona glumi Helen Chambers, policajku koja je  na probnom radu. Zvijezda Gospodara prstenova Hugo Weaving u početku je trebao igrati agenta Lachlana Rogersa, oštrog i vrlo cijenjenog inspektora detektiva koji vodi Odjel za velike zločine, ali je od tada napustio projekt zbog problema s rasporedom. Zamijenio ga je Damon Herriman, koji je glumio Charlesa Mansona u “Mindhunteru”. U međuvremenu, Shalom Brune-Franklin iz “Line of Duty” glumit će Luci, lokalnu konobaricu koja je nehotice upletena u priču.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Jamie Dornan Brasil | FAN PAGE (@jamiedornanbr)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime