Subota, 23 ožujka, 2024

Ovo nismo očekivali: Popularna telenovela Rebelde dobila je svoj reboot na Netflixu!

Prvi je dan novog polugodišta u Elite Way School, koji se sada zove EWS. Iako škola ima  poslovne i arhitektonske smjerove, ali najpoznatiji je glazbeni smjer iz kojeg je potekla poznata pjevačka skupina Rebelde

Kada hit serija iz prošlosti doživi ponovno pokretanje za “sljedeće generacije”, ono što se obično dogodi jest da glumačka postava postaje raznolikija. Sada predstavlja više ljudi različite boje kože i članova LGBTQIA+ zajednice. Ali raznolikija glumačka postava ne čini nužno seriju boljom. Netflix je tako oživio popularnu telenovelu “Rebelde” iz 2004. i dao joj tretman “sljedeće generacije”. no, je li jednako dobra kao original?



Prvi je dan novog polugodišta u Elite Way School, koji se sada zove EWS. Iako škola ima  poslovne i arhitektonske smjerove, ali najpoznatiji je glazbeni smjer iz kojeg je potekla poznata pjevačka skupina Rebelde.

Tko želi postati novi Rebelde?

U program pjevanja u međunarodnom internatu ulazi Jana Cohen (Azul Guaita Bracamontes), pop zvijezda društvenih mreža koja želi imati ozbiljnu glazbenu karijeru; Estebán Torres (Sergio Mayor Mori), stipendist koji ne zna hoće li se uklopiti u bogatu djecu; Luca Colucci (Franco Masini), razmaženi sin jednog od bogatih i utjecajnih poslovnih osoba; Dixon (Franco Masini), reper iz Kolumbije koji želi zadržati svoj čvrst imidž; M.J. (Andrea Chaparro), religiozno i ​​zaštićeno dijete iz Kalifornije; i Andi (Lizeth Selene), buntovno dijete koje je u ratu s dečkom svoje majke.

Emilia Alo (Giovanna Grigio), učenica višeg razreda, koja je i sama stipendistica iz Brazila, govori im da je Program glazbene izvrsnosti (MEP) njihov brzi put do uspješne karijere. Probe će biti sljedećeg dana, a suci će biti Emilia i Sebe Langarica (Alejandro Puente), koji je također Janin dečko. No, unatoč Sebeinoj prisutnosti, Jana i Estebán odmah kliknu, naročitoo kada joj on kaže da se ne bi trebala sramiti na audiciji koristeći neku od njezinih pop pjesama.

Dok se studenti miješaju i miješaju, vidimo da Jana i Luca imaju povijest; slučajno ga je izbacila prije nekoliko godina, a on je od tada ljut na nju. Luca je ljut što mora u sobu s Estebanom i Dixonom, dok je M.J. uzbuđen što ima Janu za cimericu. Unatoč prisutnosti Perfecte Lourdes (Karla Gazcón), koja se zavjetuje da će poštivati ​​policijski sat, nekoliko učenika napušta svoje sobe i luta hodnicima. Estebán i Jana se zbliže zbog njegove prerade jedne od njezinih pjesama, a Luca pleše kao da nitko ne gleda.

Te noći maskirani studenti probude prvašiće i odvedu ih u glazbenu sobu. Ispred njih su uniforme koje su nosili izvorni članovi Rebeldea dok su bili u školi. Naređuju Jani, Estebánu, Luci, M.J., Andiju i Dixonu da obuku uniforme i izvedu jednu od pjesama benda, nadajući se da će ih poniziti. Ali kada se glazba spoji i njih petero dobro odrade posao, nastaje još veći kaos.

Što očekivati od reboota serije?

“Rebelde” je “sljedeća generacija” reboot istoimene telenovele iz 2004., ali serija također ima vibru “Elite” pomiješane s “Gleeom”. Nova verzija “Rebeldea” izgleda kao prilično standardna tinejdžerska drama, s potrebnim simpatijama i ljubavnim trokutima, likovima koji su “dobri” i “loši”. Tu je i drama povezana sa sumnjivom studentskom organizacijom, pod nazivom “The Lodge”.

Uz pjevanje i repanje se vrte se razne priče o životu likova. Neki od njih ulaze u ljubavne trokute i odnose sa starijim osobama, a drugi iskorištavaju prijateljstva. Iako serija ostavlja dojam telenovele, barem produbljuje Estebána izvan klasičnog klinca iz radničke klase koji se pokušava uklopiti s bogatom djecom. Ne želimo vam puno otkrivati, ali ima zavrzlama i malo “drugačijih” likova.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Rebelde Netflix (@soyrebeldenetflix)

“Rebelde” je savršeno ugodna serija, koja vas neće puno živcirati i stvarati vam stres. Glumačka ekipa je raznolika i zanimljiva, a imaju prilično dobru kemiju i ugodni su oku. Svakako, ako želite seriju za opuštanje, s “Rebelde” sigurno nećete pogriješiti.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime