Srijeda, 27 ožujka, 2024

Napokon znamo datum izlaska 4. sezone popularne serije ‘Ozark’

'Ozark' je uzbudljiva drama smještena u današnje vrijeme i prati putovanje obitelji Byrde od njihovog normalnog, prigradskog života u Chicagu do opasnog zločinačkog pothvata u Ozarku u Missouriju. Prvi dio četvrte sezone očekuje nas u siječnju 2022. godine

Ovo je početak kraja popularne serije “Ozark”! Naime, Netflix je otkrio datum premijere prvod dijela četvrte sezone, koja je ujedno i posljednja sezona serije. Također, istodobno je predstavio novi teaser za prvi dio četvrte sezone, dajući nam uvid u to kamo će mračno putovanje odvesti Martyja Byrdea.



“Novac je, u svojoj biti, ta mjera čovjekovih izbora”, kaže Marty (Jason Bateman) u naraciji na početku videa. U traileru čujemo i Martyjevu ženu, Wendy Byrde (Laura Linney), kako kaže: “Ponekad, ako ne kreneš naprijed, umreš.”

Kao što je Netflix ranije najavio, četvrta je ujedno i posljednja sezona “Ozarka”, a bit će objavljena u dva dijela, od kojih će se svaki sastojati od sedam epizoda. Otkriveno je da će prvi dio 4. sezone debitirati 21. siječnja 2022. godine.

Očekuje nas uzbudljiva 4. sezona 

Prema Netflixovom opisu serije, “Ozark” je uzbudljiva drama smještena u današnje vrijeme i prati putovanje obitelji Byrde od njihovog normalnog, prigradskog života u Chicagu do opasnog zločinačkog pothvata u Ozarku u Missouriju. Serija istražuje kapitalizam, obiteljsku dinamiku i preživljavanje obitelji Byrde. Trailer daje naslutiti da će nova sezona nastaviti tamo gdje je posljednja stala.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli OZARK (@ozark)

Stara, ali i nova imena nas očekuju u 4.sezoni

S Batemanom i Linney, u četvrtoj sezoni “Ozarka” glume Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker i Veronica Falcón.

Chris Mundy se vraća kao showrunner, pisac i izvršni producent. Bateman, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey i Bill Dubuque su isto izvršni producenti, a Linney će također sudjelovati u produkciji serije.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime