Subota, 23 ožujka, 2024

Pazi, spojleri: WandaVision fanovi, jeste li spremni za drugu sezonu?

A pravila su posebno labava kada je u pitanju WandaVision, stoga smo odlučili istražiti novosti o novoj sezoni serije koja je u kratkom roku skupila veliki broj obožavatelja. Slijede spojleri o seriji WandaVision!

Budućnost WandaVisiona je divlja i neizvjesna kao i sama serija. No, postoji li šansa da Marvel nastavi priču o svima omiljenim Osvetnicima nakon prve sezone?



Marvelov šef Kevin Feige karakteristično je neodređen o potencijalnoj drugoj sezoni WandaVisiona ili, zapravo, bilo kojoj od novih superjunačkih serija.

Kraj svake serije će varirati

Međutim, tijekom razgovora s Varietyjem, Feige je ipak otkrio da će broj sezona svake serije varirati: “Postoje neke serije koje su stvorene kako bi dodatno proširile priče. Već smo najavili da je Elizabeth Olsen dio filma ‘Doktor Strange 2’. Najavili smo i da je glumica Teyonah Parris dio filma ‘Captain Marvel 2’.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli WandaVision (@wandavision)

Što to znači za WandaVision?
Postoje neke serije koje se, iako su međusobno povezane, grade s obzirom na odaziv javnosti… Jedna od zabavnih stvari u vezi sa streamingom je to što su pravila labava, što vam omogućuje da kreativno idete gdje želite”, odgovorio je Feige.

A pravila su posebno labava kada je u pitanju WandaVision, stoga smo odlučili istražiti novosti o novoj sezoni serije koja je u kratkom roku skupila veliki broj obožavatelja. Slijede spojleri o seriji WandaVision!

Datum izlaska druge sezone WandaVisiona: Kada će se vratiti na Disney+?

Druga sezona WandaVisiona nije potvrđena, a Elizabeth Olsen trenutno snima ‘Doctor Strange 2′ pa, ako bi se vratila na TV, ne očekujte nove epizode prije završetka 2022. godine. Paul Bettany je također dobio vodeću ulogu u drami ‘A Very British Scandal’, koju piše Sarah Phelps (‘Dublin Murders’, ‘The Pale Horse’) – pa će biti zauzet sa snimanjem. Priča će pratiti razvod vojvode (Bettany) i vojvotkinje od Argylla (Foy), pravnog slučaja koji je dignuo prašinu u 20. stoljeću.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Marvel Studios (@marvelstudios)

Glumačka ekipa WandaVision 2. sezone: Tko će biti u njoj?

S obzirom na to koliko stvarnost fluktuira u WandaVisionu, nemoguće je još reći tko će se definitivno vratiti u drugoj sezoni. S obzirom na finalnu epizodu u kojoj su “izbrisani” svi koji su bili na neki način vezani za Westview – uključujući Wandinu verziju Visiona i njihovo dvoje djece – teško je reći. Dosta toga bi ovisilo o tome koja će se priča odigrati u novim epizodama, ali za sada evo popisa svih glavnih glumaca koji bi se mogli vratiti u hipotetičkoj drugoj sezoni:

Elizabeth Olsen kao Wanda Maximoff / Scarlet Witch
Paul Bettany kao Vision/White Vision
Debra Jo Rupp kao Mrs Hart
Fred Melamed kao Arthur Hart
Kathryn Hahn kao Agnes /Agatha Harkness
Teyonah Parris kao Monica Rambeau/Photon
Kat Dennings kao Darcy Lewis
Randall Park kao Jimmy Woo
Emma Caulfield kao Dottie Jones
Evan Peters kao Fake Pietro
Ithamar Enriquez kao Commercial Man
Victoria Blade kao Commercial Woman

Što će biti radnja druge sezone?

Kad je Collider upitao hoće li ‘Doktor Strange’ i ‘Multiverse of Madness’ djelovati kao druga sezona WandaVisiona, Elizabeth Olsen je izjavila: “Pretpostavljam da je odgovor kako bi WandaVision mogla dobiti drugu sezonu.”
Iako je to prilično nejasno, svakako sugerira da će Wanda nastaviti igrati veću ulogu u pripovijedanju priča. ‘Doktor Strange 2′ još je jako daleko, ali 9. epizoda WandaVision može nam pomoći da nagađamo o tome što bi moglo uslijediti.

Stripovi su nas već natjerali da razmišljamo o mogućnosti da Wanda u nekom trenutku postane antagonistka, izluđena svojom tugom i boli. Sada se čini jasnim da će, kao Scarlet Witch, odigrati ključnu ulogu u MCU-u kao cjelini koja ide naprijed. Šesterokut je uništen, ostavljajući Wandu opet samu na onom istom mjestu gdje je sve počelo. Njezina je obitelj otišla (barem zasad), a oni koji su bili zarobljeni pod njezinim urokom sada su slobodni i prilično je se boje.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Marvel Studios (@marvelstudios)

Kada možemo očekivati drugu sezonu, hoće li je uopće biti i o čemu će biti radnja još uvijek je samo nagađanje, ali s nestrpljenjem iščekujemo nove informacije.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime