Subota, 23 ožujka, 2024

Povijesni uspjeh: Hrvatska u rujnu dobiva svoj dan na National Geographicu!

Svjetski poznati kuhar Gordon Ramsay jednu je epizodu treće sezone svoje emisije "Gordon Ramsay: neistražene kuhinje" posvetio upravo Hrvatskoj. Pod stručnim vodstvom Davida Skoke, Ramsay je u Istri ronio, lovio koze i magarce, tragao za tartufima...

Hrvatska će se 19. rujna prvi put svijetu predstaviti na jednom od najgledanijih svjetskih televizijskih kanala – National Geographicu! Na taj način će gledatelji iz oko 170 zemalja svijeta imat će priliku upoznati Hrvatsku na najbolji mogući način. Tijekom tri različite emisije naša će zemlja biti prikazana kao top destinacija za sve zaljubljenike u istraživanje, gastronomiju, avanturu i znanost.



Gordon Ramsay i David Skoko istražuju Istru

Svjetski poznati kuhar Gordon Ramsay je tako jednu od epizoda treće sezone svoje emisije “Gordon Ramsay: neistražene kuhinje” posvetio upravo Hrvatskoj. Pod stručnim vodstvom lokalnog stanovništva i svog domaćina, našeg poznatog kuhara Davida Skoke s kojim je odmjerio kulinarske snage, Ramsay je u Istri ronio, lovio koze i magarce, tragao za tartufima i pripremio nekoliko recepata koristeći lokalne proizvode poput svježih jaja, kozjeg sira i maslinovog ulja.

Uz epizodu snimljenu u Hrvatskoj, Gordon će nas tijekom treće sezone odvesti na putovanje u Portugal, Meksiko, Teksas, Maine, Portoriko, Island Smoky Mountains u Americi, uz koje će  Hrvatska ove godine biti predstavljena kao  jedna od najzanimljivijih svjetskih destinacija!

Hrvatska iz zraka

Osim kroz jednu epizodu u sklopu treće sezone “Gordon Ramsay: neistražene kuhinje”, svijet će Hrvatsku imati prilike vidjeti i doživjeti i iz ptičje perspektive u emisiji “Europe from Above”. Prekrasne i opuštajuće snimke Hrvatske iz zraka obići će svijet i zasigurno napraviti nevjerojatnu i jedinstvenu promociju naše zemlje najljepšim snimkama Stona, Metkovića, bajkovitog Motovuna, Pule…

Isto tako, u popularnoj emisiji “Inside the factory” imat ćemo jedinstvenu priliku zaviriti u trenutačno izuzetno zanimljivu tvornicu Rimac automobila tijekom koje će svijet upoznati Hrvatsku kao zemlju znanja i inovacija!

Epizode o Hrvatskoj će biti emitirane 19. rujna, i to prema sljedećem rasporedu:

21:00 h  Gordon Ramsey: Neistražene kuhinje

22:00 h Hrvatska iz zraka

23:00 h Rimac automobili

Fotografije: National Geographic/Justin Mandel

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime