Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Presretni smo: Na proljeće stiže 6. sezona serije Peaky Blinders, a Tom Hardy se vratio!

Na panel diskusiji na BFI Film Festivalu scenarist Steven Knight otkrio je da bi nadolazeća sezona trebala biti objavljena u proljeće, negdje između ožujka i svibnja 2022. godine

Obožavatelji “Peaky Blindersa”, trenutak koji ste svi čekali konačno je stigao. Napokon znamo kada izlazi šesta sezona serije, a dolazi prije nego što mislite. Na panel diskusiji na BFI Film Festivalu, scenarist Steven Knight otkrio je da bi nadolazeća sezona trebala biti objavljena u proljeće, negdje između ožujka i svibnja 2022. Knight je također potvrdio da je cijela serija skoro snimljena, još nedostaje samo finale.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli BBC iPlayer (@bbciplayer)



Vraća se Tom Hardy kao Alfred ‘Alfie’ Solomons

Snimanje šeste sezone “Peaky Blinders” počelo je prije nešto manje od godinu dana, a kao i mnoge naše omiljene TV serije, bilo je podložno odgodama zbog pandemije koronavirusa. Od tada, obožavatelji serije s nestrpljenjem iščekuju nekakve informacija o povratku na male ekrane. I dok još uvijek nemamo određen datum izlaska, novi teaser trailer potvrđuje šestu sezonu na našim ekranima “početkom 2022.”.

Također potvrđuje povratak jednog od najupečatljivijih likova serije: Alfreda “Alfieja” Solomonsa, kojeg glumi Tom Hardy. U isječku od 10 sekundi vidimo Cilliana Murphyja kao Thomasa Shelbyja kako izlazi iz sjene kako bi se naizgled obratio Alfieju, za kojeg smo saznali da je još živ u prošloj seriji nakon što je upucan u lice u četvrtoj seriji. “Alfie, mislim da sam možda napisao tvoj posljednji čin”, kaže Tommy, pokazujući prstom prema svom neprijatelju.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Nakon serije snima se film

Svijet hit serije ‘Peaky Blinders’ zavšit će dugometražnim filmom koji će se nastaviti na šestu i posljednju sezonu. Tijekom panela, Knight je također podijelio neke vijesti o potencijalnom filmu, rekavši da će se snimati i odvijati u Birminghamu, te da će “vjerojatno biti neka vrsta kraja puta za Peaky Blinders kakvog poznajemo”. Film će u produkciju krenuti 2023. godine. Jedva čekamo!

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime