Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Slatke male lažljivice: Jeste li spremne za novi spin-off istoimene serije?

Stvari sigurno neće biti iste kad se vratimo u naš omiljeni svijet lažljivica, ali bit će uzbudljive zahvaljujući kreatoru 'Riverdalea' Robertu Aguirre-Sacasi koji je oživio seriju. Dakle, što možemo očekivati ​​od ovog novog spin-offa?

Spremite se, slatke male lažljivice. U grad stiže potpuno nova serija. Tako je, događa se još jedan spin-off serije “Slatke male lažljivice” – “Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh”, i ne želite biti na lošoj strani A kada ona počne stvarati probleme ovim potpuno novim likovima. Stvari sigurno neće biti iste kad se vratimo u naš omiljeni svijet lažljivica, ali bit će uzbudljive zahvaljujući kreatoru “Riverdalea” Robertu Aguirre-Sacasi koji je oživio seriju. Dakle, što možemo očekivati ​​od ovog novog spin-offa?



Što znamo o seriji  ‘Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh’?

U kompilaciji koja prikazuje programiranje za 2022., usluga streaminga emitirala je dva vrlo kratka isječka iz serije. Prvi snimak pratio je Bailee Madison, Zariu, Maliu Pyles, Chandler Kinney i Maiu Reficco koje stoje u dvorani na školskom plesu. U sljedećem kadru, Bailee se nasmiješila i nosila krunu dok je pozirala za sliku.

“Prije dvadeset godina, niz tragičnih događaja zamalo je raskomadao gradić Millwood. Sada, u današnje vrijeme, skupina različitih djevojaka je mučena od strane nepoznatog Napadač i prisiljene su platiti za tajni grijeh koji su njihovi roditelji počinili prije dva desetljeća … kao i za svoj vlastiti. U mračnoj, horor drami ‘Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh’, nalazimo se miljama daleko iz Rosewooda, ali unutar postojećeg svemira – u potpuno novom gradu, s novom generacijom malih lažljivica,” piše u objašnjenju HBO Max.

 

Hoće li se pojaviti originalna glumačka ekipa?

Zvijezda originalne serije ‘Slatke male lažljivice’, Lucy Hale, odbacila je u intervjuu za Variety glasine da će se pojaviti u nadolazećem rebootu. “Koliko ja znam, nitko iz originala ni na koji način nije upleten. Koliko čujem, bit će jako mračno.”  Iako originalna glumačka postava trenutačno nije službeno uključena, Lucy kaže da je otvorena za to. “Voljeli bismo se vratiti i učiniti više. Pretpostavljam da ćemo samo morati pričekati i vidjeti.”

Tko glumi u seriji  ‘Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh?’

Čini se da službeno imamo predstavljene sve naše nove lažljivice koje će biti u fokusu ‘Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh?’. Malia Pyles preuzima ulogu Minnie, najmlađe od novih lažljivica. Većinu svog vremena provodi u “virtualnom svijetu” nakon što je preživjela traumu iz djetinjstva i više je nego sposobna boriti se protiv mračne sile Millwooda – uključujući “A”.

Zaria će glumiti Faran, staloženu, discipliniranu balerinu koja želi uspjeti izvan Millwooda. Osim što se bavi “A”, Faran se suočava i s mikroagresijama u svijetu baleta. Chandler Kinney će glumiti Tabby, ambicioznu redateljicu i ljubiteljicu horor filmova. Poput ostalih malih lažljivica, Tabby krije tajnu. Maia Reficco će glumiti Nou, strpljivu ljubiteljicu glazbe koja naporno radi da vrati svoj život u normalu nakon ljeta koje je provela u maloljetničkom pritvoru. Bailee Madison glumit će Imogen, preživjelu i posljednju djevojku koja će se boriti za život dok pokreće misterij otkrivanja “A.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Roberto Aguirre-Sacasa (@writerras)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime