Subota, 23 ožujka, 2024

Sve o skorašnjem snimanju reboot serije ‘Slatke male lažljivice’

Ponovno pokretanje opisano je kao "mračnije" od originalne serije. Serija započinje okupljanjem lažljivica u gradu Millwoodu, u kojem se dogodila tragedija. Nove lažljivce nalaze se na meti 'nepoznatog napadača'...

Reboot serija “Slatke male lažljivice” službeno ima prva dva člana glumačke ekipe. Ono što je službeno poznato, među inim, jest da su u popularnoj tinejdžerskoj seriji nazvanoj “Slatke male lažljivice: Originalan grijeh” za sada ulogu dobile Chandler Kinney i Maia Reficco.



Kreator ‘Riverdalea’ i ‘Chilling Adventures of Sabrina’ Roberto Aguirre-Sacasa bit će kreator serije, uz CAOS-ovu spisateljicu Lindsay Calhoon Bring, a Lisa Soper režirat će prve dvije epizode. Ponovno pokretanje opisano je kao “mračnije” od originalne serije. Serija započinje okupljanjem lažljivica u gradu Millwoodu, u kojem se dogodila tragedija. Nove lažljivce nalaze se na meti ‘nepoznatog napadača’, koji ih tjera da plaćaju za postupke svojih roditelja koji su se dogodili prije dvadeset godina.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Chandler Kinney (@chandlerlkinney)

Kinney će glumiti Tabby, ambicioznu redateljicu i ljubiteljicu horor filmova koja skriva tajnu. Reficco će glumiti Nou, glazbenu zvijezdu koja teži povratku svog života nakon ljeta. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli maia (@maiareficco)

‘Originalni grijeh’ je treća serija koja je reboot originalne seriju ‘Slatke male lažljivice’, temeljene na seriji knjiga koju je napisala Sara Shepard. Prva je bila ‘Ravenswood’ i pratila je Calebovo preseljenje u grad pun duha, a završila se nakon jedne sezone. ‘Lijepe male lažljivice: Perfekcionisti’ su pokrenuti nakon završetka originalne serije te su prikazivali živote Alison i Mone na njihovim novim pozicijama na sveučilištu Beacon Heights, a također je otkazana nakon jedne sezone.

Još ne znamo koliko je ovaj reboot povezan s originalnom serijom ili mogu li obožavatelji očekivati ​​pojavljivanje originalnih lažljivica.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli PLL: Original Sin (@prettylittleliarsoriginalsin)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime