Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Slatke male lažljivice se vraćaju: Spin-off serije uskoro dolazi na male ekrane!

Upoznat ćemo se s potpuno novim gradom, Millwoodom, ali i s novom generacijom malih lažljivaca. Za razliku od originala serija, sada i roditelji tinejdžerica imaju svoje mračne tajne

“Slatke male lažljivice” su serija uz koju je odrasla generacija Y, ali i Z. Misteriozna serija koja prati živote četiri prijateljice (pet s nestalom Alison) i misteriozne osobe “A” koja ih progoni, sada je dobila svoj novi spin-off. Novi dodatak franšizi “Slatke male lažljivice”, ovog ljeta stiže na HBO Max, “Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh” izlazi 28. srpnja.



Koja je radnja nove novih “Slatkih malih lažljivica”?

Iako djevojke žive u svijetu originalnih lažljivica, najnovija serija u franšizi odvija se kilometrima daleko od Rosewooda. Upoznat ćemo se s potpuno novim gradom, Millwoodom, ali i s novom generacijom malih lažljivaca. I, za razliku od originala serija, sada i roditelji tinejdžerica imaju svoje mračne tajne koje skrivaju.

Prije dva desetljeća niz tragičnih događaja zamalo je uništio grad i njegove stanovnike. U sadašnjosti će se skupina od pet novih malih lažljivaca ponovno suočiti s mučiteljem i napadačem, koji se i ovog puta zove “A”.  Tajanstvena osoba nastoji natjerati roditelje malih lažljivica da plate za tajni grijeh koji su počinili prije 20 godina, kao i za svoje vlastite.

Tko su nove lažljivice?

Chandler Kinney: Tabby, ambiciozna redateljica i ljubiteljica horor filmova.
Bailee Madison: Imogen, “istinska preživjela”.
Maia Reficco: Noa, glazbena zvijezda koja pokušava vratiti svoj život u normalu nakon što je ljeto provela u zatvoru za maloljetnike.
Zaria: Faran,disciplinirana balerina koja želi uspjeti izvan Millwooda.
Malia Pyles: Minnie, najmlađa lažljivica koja bježi u virtualne svjetove kako bi izbjegla traumu iz djetinjstva.

Tko su roditelji?

Sharon Leal: Sidney, Tabbyna majka, agentica za nekretnine koja daje sve od sebe kako bi osigurala lijep život za svoju kćer.
Carly Pope: Davie, Imogenina majka. Majka i kćer su vrlo bliske, ali podsjetnik iz Daviejeve mračne prošlosti promijenit će njihove živote.
Elena Goode: Marjorie, Noina majka. Ona je medicinska sestra, a njezina tajna prijeti njezinom odnosu s kćeri.
Zakiya Young: Corey, Faranina mama. Radi kao pomoćna pravnica iako svima govori da je odvjetnica.
Benton Greene: Zeke, Faranin “obožavajući” otac. Bori se s teškim svijetom čeličane i ženskim svijetom baleta čiji je dio njegova kćer. On i Corey su razvedeni.
Lea Salonga: Elodie, Minneina mama. Može biti pomalo dominantna, ali radi prekovremeno kako bi zaštitila svoju kćer nakon svoje traume iz djetinjstva.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Pretty Little Liars (@prettylittleliars)

 

Zanimljiv raspored izlaska serije

Misteriozni triler/ tinejdžerska drama bit će prva serija iz franšize koja će se prenositi na streaming servisu. Nova serija ima zanimljiv raspored izlaska za svoju sezonu od 10 epizoda. Premijera će se dogoditi 28. srpnja i na HBO Max će stići prve tri epizode, nakon čega slijede dvije epizode 4. i 11. kolovoza. Posljednje tri epizode će izaći 18. kolovoza. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime