Utorak, 23 srpnja, 2024

Službeno je: U pripremi je spinoff serije Suits, donosimo detalje!

Iako nije još potvrđeno hoće li neki od glumaca iz originalne postave reprizirati svoje uloge, jasno je da će 'Suits L.A.' dijeliti isti fiktivni svemir kao i prethodna serija

Dugo očekivani spinoff popularne serije “Suits” pod nazivom “Suits L.A.” službeno je u fazi razvoja. NBCUniversal je odobrio snimanje pilot epizode koju će nadgledati kreator originalne serije, Aaron Korsh. Iako nije još potvrđeno hoće li neki od glumaca iz originalne postave reprizirati svoje uloge, jasno je da će “Suits L.A.” dijeliti isti fiktivni svemir kao i prethodna serija.



Bivši tužitelj Ted Black kao protagonist

Glavna radnja spinoffa fokusirat će se na Ted Blacka, bivšeg saveznog tužitelja, koji se sada posvetio zastupanju najmoćnijih klijenata u Los Angelesu. Ova nova serija obećava zadržati dinamičnost i intrige izvorne serije, pružajući gledateljima jedinstven uvid u svijet pravnih intriga i moći u gradskom okruženju Los Angelesa.

Njegova tvrtka se suočava s krizom, a kako bi preživio, mora prihvatiti ulogu koju je cijelu svoju karijeru prezirao, stoji u opisu projekta. Ted će biti okružen raznolikom grupom likova koji će testirati svoju odanost prema njemu i međusobno, često miješajući svoje osobne i profesionalne živote. ‘Suits L.A.’, koju će režirati Victoria Mahoney, kreće s produkcijom u ožujku 2024.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Suits (@suitspeacock)

Prvi tragovi o nadolazećem spinoffu pojavili su se u studenom 2023. godine kada je Beatrice Springborn, predsjednica Universal International Studiosa i UCP-a, naznačila da će Suits L.A. biti ‘izrazito ugodan i radostan’.  Springborn je izjavila da aktivno rade na projektu, ističući da će novi show zadržati ‘istu dinamiku, energiju i privlačne likove kao i originalna serija.’

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime