Subota, 23 ožujka, 2024

TOP 10 Netflixovih glumica koje su nam privukle pažnju

Neke serije, ali i filmove, uvijek iznova gledamo zbog glumaca koji nam zapnu za oko. U nastavku vam donosimo popis 10 glumica koje su nam ukrale pažnju i neke zanimljive činjenice o njima!

Kada bi Netflix uveo opciju da vidimo koliko smo sati proveli tražeći nešto novo za gledati vjerovatno bismo ostali šokirani. Neke serije, ali i filmove, uvijek iznova gledamo zbog glumaca koji nam zapnu za oko. 



U nastavku vam donosimo popis 10 glumica koje su nam ukrale pažnju i neke zanimljive činjenice o njima!

Julia Garner 

 Julia Garner se prvo pojavila u fenomenalnoj seriji “Ozark”, a medijsku je pozornost stekla glavnom ulogom u seriji o ženi koja se lažno predstavljala da je bogatašica. Riječ je o popularnoj seriji “Inventing Anna”. Serija je snimljena po istinitom događaju, a ona je fantastično odigrala ulogu Anne. Trebala bi glumiti i u nadolazećem filmu redateljice Kitty Green- “The Royal Hotel”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Julia Garner (@juliagarnerofficial)

Simone Ashley

Ashley smo najprije upoznali u seriji “Sex Education”, a zatim se pojavila u drugoj sezoni “Bridgertona”. Zahvaljujući upravo Bridgertonu gdje je imala glavnu ulogu, zajedno sa Jonatanom Baileyem, dobila je brojne nove obožavatelje. Poznato je da će se vratiti i u trećoj seoni Bridgertona, ali i da će glumiti u Live showu Male sirene. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Simone Ashley (@simoneashley)

 Valentina Zenere

Argentinska pjevačica i glumica Valentina Zenere poznata je po svojoj ulozi u teen drami Elite. U seriji se pojavila tek u petoj sezoni, ali nadamo da ćemo je više vidjeti na ekranu. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Valentina Zenere (@valentinazenere)

Joey King

Joey King poznata je iz Netflixove triologije “Kissing Booth”. Nedavno je glumila uz Brad Pitta, Bad Bunnya iAarona-Taylora Johnsona u filmu “Bullet train”. Trenutno snima novi film, “The In Between”, romantičnu dramu gdje ljubavni par razdvoji prerana smrt. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Joey King (@joeyking)

 Philippine Leroy-Beaulieu

U seriji “Emily u Parizu”, Philippine Leroy-Beaulieu glumi Sylvie, Emilyinu strogu šeficu. Ta uloga privukla je puno pažnje zbog njene duhovitosti i ekspresija lica. U nadolazećoj, petoj sezoni, Netflixove uspješnice Kruna imat će kratko pojavljivanje kao lik Monique Ritz, udovice hotelijera Charlesa Ritza. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Philippine Leroy Beaulieu (@philippineleroybeaulieu)

 Kim Se-Jeong

Kim Se-Jeong proslavila se ulogom Shin Ha Ri u seriji “Business Proposal”. Osvojila je brojna srca gledatelja, a serija je prekinuta nakon prve sezone. Bez obzira na to, možemo je gledati u još jednoj seriji pod nazivom “Today’s Webton”. To je remake verzija japanske serije “Sleepeer Hit”! 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 김세정 (@clean_0828)

 Margaret Qualley

Margaret Qualley je ime koje bi vam trebalo zvučati poznato. Glumila je u “Once Upon A Time In Hollywood” i u Netflixovoj miniseriji “Maid”. Qualleyin glumački talent nas uopće ne čudi s obzirom da je ona kćer filmske glumice Andie MacDowell. Prije nego što se počela baviti glumom, školovala se za balerinu, a bavila se i modelingom. Također je jedna od zaštitnih lica za najnoviju Chanelovu kampanju za torbe. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Margaret Qualley ♡ (@sarahmargaretqualley)

 Emilia Jones

Emilia Jones glumila je u nagrađivanom filmu “CODA”, a prije svoje velike uloge, glumila je Kinsey Locke u “Locke & Key”. Uz glumu, Jones se bavi i pjevanjem i pisanjem tekstova. Posudila je glas za soundtrack “CODA” i napisala pjesmu Trough The Phone za irski bend Wild Youth.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by EMILIA JONES (@emiliajonesy)

 Ali Wong

Wong je imala ulogu u vlastitom filmu “Always Be My Maybe”, a ubrzo nakon tog filma napravila je još jedan, “Don Wong”. Njeni filmovi su za sve, ali posebno za Azijate. Ipak, ako se odlučite gledati jedan od njenih filmova budite spremni za to da ima puno neprikladnih scena. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ali Wong (@aliwong)

 Alexandra Shipp

Alexandru Shipp imali smo prilike vidjeti u X-menu, a sada je sve oduševila svojom izvedbom u glazbenoj drami “Tik, tik… Boom”. Trebala bi glumiti i u još romantičnoj komediji koja se temelji na Barbie, a glavne uloge imaju Margot Robbie i Ryan Gosling. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Alexandra Shipp (@alexandrashipppp)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime