Subota, 27 srpnja, 2024

5 preporuka za najbolje emisije, filmove i serije u prosincu

Spremite se na blagdansko putovanje kroz filmski svijet, kulinarske čarolije i uzbudljive kriminalističke serije uz STAR TV, koji će obogatiti vaše blagdane na najbolji mogući način

Uživanje u blagdanskom razdoblju može postati još čarobnije uz pravu dozu zabave, okusa i napetosti. Bez obzira jeste li ljubitelj filmova koji donose toplinu blagdanskog duha, kulinarskih delicija koje razveseljavaju nepce, ili pak uzbudljivih kriminalističkih serija koje drže napetost do posljednje sekunde, ovaj popis ima nešto za svakoga. Spremite se na blagdansko putovanje kroz filmski svijet, kulinarske čarolije i uzbudljive kriminalističke priče i serije uz STAR TV, koji će obogatiti vaše blagdane na najbolji mogući način.



24Kitchen – Jamie Oliver: Brzi božićni recepti, od 18. prosinca, ponedjeljkom u 13 sati

Jamie Oliver donosi svoje brze božićne recepte u dvije posebne blagdanske epizode. Poznati kuhar dijeli s gledateljima zbirku recepata koja ne samo da štedi novac i vrijeme, već i pruža obilje okusa. U prvoj epizodi, Jamie predstavlja ključne recepte za božićnu gozbu, uključujući pečenu puricu i ukusno vegetarijansko jelo. Druga epizoda fokusira se na razdoblje između Božića i Nove godine, gdje Jamie maštovito pretvara ostatke hrane u kreativna nova jela.

 

National Geographic – Izgubljeni gradovi s Albertom Linom, utorak 10. prosinca u 22 sata

Albert Lin se posvetio misiji otkrivanja misterija izgubljenih gradova i ljudi koji su ih nekada izgradili. Koristeći najmoderniju istraživačku tehnologiju, Albert pažljivo skida slojeve vremena i istražuje najudaljenija te često najopasnija područja na zemlji. Njegova predanost istraživanju pomaknula je granice znanja, ne samo za njega osobno, već i za cijeli njegov tim, dok zajedno provode vrijeme u potrazi za tajnama koje su dugo bile zakopane u prošlosti.

STAR Crime – Detektiv iz Chelseaja, od 11. prosinca, ponedjeljkom u 22 sata

Detektiv Max Arnold stupa pred četiri nove kriminalističke zagonetke, a uz njega su ponovno Ashley, Jess, Connor i Olivia. Zajedno istražuju intrigantni svijet Chelsea, otkrivajući pritom i tamne tajne koje krije. Nova narednica Layla Walsh preuzima odgovornost, osiguravajući da njihov tim bude spreman suočiti se s različitim aspektima umjetnosti, luksuznog umirovljeničkog života, veslanja, psihoterapije i izlazaka.

STAR – Kosti, od ponedjeljka do petka u 19 sati

Nova sezona serije započinje s istragom oko smrti žene čije je tijelo pronađeno. U isto vrijeme, Booth i trudna Brennan raspravljaju o tome u kojem smjeru će njihovi životi krenuti nakon rođenja bebe. Spanning from a mysterious death investigation to the personal dilemmas of Booth and the expectant Brennan, the new season sets the stage for both gripping crime-solving and the exploration of the characters’ evolving lives.

 

STAR Movies – Božićni filmovi i obiteljska večer, od ponedjeljka do petka u
popodnevnom terminu

Ovog prosinca, STAR Movies kanal pruža čaroliju božićnih filmova svakog dana u 16 sati. Gledatelji će biti u mogućnosti uživati u širokom spektru priča, od klasičnih ljubavnih do modernih avantura obasjanih čarolijom snijega i čuda. Na repertoaru su filmovi poput ‘Božićna pripravnica’, ‘Da bar imam Božić’, ‘Božićni kolačići’, ‘Kako stići kući za Božić’ i mnogi drugi. Za one koji možda nisu oduševljeni zelenim i crvenim ukrasima ili božićnim lampicama, tu su i filmski klasici poput ‘Veliki Gatsby’ ili ‘Gravitacija’. Tako da, neka se blagdansko veselje širi iz udobnosti vašeg doma uz bogat izbor filmova koji će obogatiti ovo blagdansko razdoblje.

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime