Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Trailer za dokumentarac o Janet Jackson i njezinu utjecaju na glazbeni svijet

Janet će navodno govoriti o nekim od svojih najvažnijih osobnih i profesionalnih trenutaka, uključujući kontroverzni nastup na Super Bowlu 2004. s Justinom Timberlakeom, smrt brata Michaela Jacksona i iskrenu ispovist što je za nju značilo postati majka

Janet Jackson spremna je ispričati svoju istinu. Naime, kultna glazbenica objavila je prvi trailer za svoj nadolazeći dvodijelni dokumentarni film ‘Janet’.



Trailer otkriva niz snimaka bivših suradnika i kolega kreativaca iz glazbeničinog bliskog kruga, uključujući Paulu Abdul, Missy Elliott i Mariah Carey. Zvijezde se prisjećaju utjecaja koji je Jackson imala kao umjetnica i razloga zašto se smatra jednom od najutjecajnijih žena u povijesti glazbe.

U nadolazećem dokumentarcu bit će prikazani i snimci na kojima se sama Jackson osvrće na trenutke koji su joj najviše oblikovali karijeru i obiteljski život.

Istina o najvažnijim osobnim i profesionalnim trenucima

Dokumentarac je nastajao ‘više od 5’ godina, a počeo se snimati prije smrti glazbeničinog oca Joea Jacksona 2018. godine.
Janet će navodno govoriti o nekim od svojih najvažnijih osobnih i profesionalnih trenutaka, uključujući kontroverzni nastup na Super Bowlu 2004. s Justinom Timberlakeom, smrt brata Michaela Jacksona i iskrenu ispovist što je za nju značilo postati majka.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Janet Jackson (@janetjackson)

“Ovo je moja priča koju sam ispričala. Ona kako ju ja vidim, a ne tuđe oči”, kaže pjevačica na kraju trailera u kojem se prikazuju njezini nastupi tijekom ’80-ih i ’90-ih, kao i odrastanje uz svoju slavnu braću. “Ovo je istina. Uzmi ili ostavi. Voli ili mrzi. Ovo sam ja.”

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime