Subota, 23 ožujka, 2024

Travanj je prepun filmova i serija koje će vas prikovati za male ekrane!

Televizijski program u travnju je raznolik i zadovoljava svačije potrebe i želje. Sigurni smo da vam neće biti dosadno! ;)

Iako dani postaju topliji i sunce nas mami da ih provodimo u prirodi, ipak, noći u Travnju su još uvijek hladnjikave. Nama to uopće ne smeta, jer nam je ponekad odmor potreban, iako toga nismo svjesni. Upravo zato, volimo one opuštene noći kada nemamo obveze provesti ispred televizije i pronaći nešto što će nam popraviti dan.



Ponekad slučajno naletimo na dobru seriju ili film, ali često bude pri kraju i bude nam žao što smo ga propustili. Znamo kakav je to osjećaj, pa vam donosimo popis serija i filmova koje možete pronaći na FOX, FOX Crime, FOX Life, Fox Movies, National Geographic i 24 Kitchen kanalima. Televizijski program u travnju je raznolik i zadovoljava svačije potrebe i želje. Sigurni smo da vam neće biti dosadno! 🙂

FOX

Seal – 6. travnja 2022. – 20:00 sati – PON – PET

Serija prati profesionalni i privatni život pripadnika elitne jedinice Navy SEAL-a dok vježbaju, planiraju i provode najopasnije tajne misije diljem svijeta. Tim pokazuje nepokolebljivi patriotizam i neustrašivu posvećenost čak i kad izgledi nisu na njihovoj strani.

Moderna obitelj – 16. travnja 2022. – 6 sati – SUB – NED

Obiteljska drama o obitelji Pritchett, Dunphy i Tucker ulazi u jedanaestu sezonu. Phil i Claire imaju troje djece koji se susreću s izazovima odrastanja. Jay i njegova žena Gloria zajedno odgajaju dva sina, a razlika u njihovim godinama često dovodi do urnebesnih zgoda. Mitchell i njegov partner Cameron svoju obitelj proširili su usvajanjem djevojčice iz Azije, a svi oni čine ne tako tradicionalnu, ali sretnu modernu obitelj.

FOX Life

Fantasy Island – 4. travnja 2022. – 21 sati – PON

Elena Roarke (Roselyn Sanchez) upraviteljica je tajanstvenog otoka. Radnja ove dramske serije odvija se u luksuznom ljetovalištu koje gostima nudi ispunjenje svih fantazija, premda se rijetko obistine na očekivani način.

Chicago u plamenu – 8. travnja 2022. – 22:55 sati – PON – PET

Velika reputacija i snažan ego u kombinaciji s pritiskom donošenja brzih i pravovremenih odluka često članove tima stavlja na kušnju. No kada dođe vrijeme za akciju, sve razmirice ostavljaju sa strane kako bi štitili leđa jedni drugima.

National Geographic

Lovac na dinosaure – 7. travnja 2022. – 21 sati – ČET

Proučavanje prapovijesnih ostataka dinosaura predstavlja jednu od najvećih revolucija u povijesti znanosti. Sada možemo spoznati njihovu boju, snagu ugriza, brzinu kretanja, pa čak i način na koji su međusobno komunicirali. Paleontolog i istraživač Federico Fanti vodi nas na nevjerojatno putovanje u svijet dinosaura.

Osvajanje svemira – 20. travnja 2022. – 22 / 23 sata – SUB

Priče izvanrednih pojedinaca čija su domišljatost, odlučnost i predanost doveli do najvećih američkih postignuća u svemiru.

Auto SOS – 29. travnja 2022. -21 sata – PET

U novoj sezoni serije Auto SOS Fuzz Townshend i Tim Shaw nastavljaju svoju misiju potrage za klasičnim automobilima. Preuzimaju neke od najkompliciranijih restauracija, probijaju se kroz hrđu i prljavštinu, teško pronalazeći  dijelove.

24 Kitchen

Ginova talijanska obiteljska pustolovina – 8. travnja 2022. – 13 sati

Dok priprema omiljene recepte, Gino D’Acampo s obitelji istražuje skrivene dragulje Sardinije i južne Italije. Želja mu je da djeca, rođena i odgojena u Britaniji, otkriju svoje talijanske korijene. Obitelj posjećuje Sardiniju i Ginov rodni grad Napulj.

Francuski regionalni recepti Michela Rouxa – 7. travnja 2022. – 13 sati

Michel Roux, chef s Michelinovom zvjezdicom, vodi nas na kulinarsko putovanje kroz krajolike južne Francuske kako bi s nama podijelio inspirativna i jednostavna francuska jela koja kuha u rustikalnoj seoskoj kuhinji ili u prirodi na otvorenom.

Dobar tek – 18. travnja 2022. – 18:30 sati – PON – PET

Lora i Stoyan u šestoj sezoni donose ideje za posebne prilike – recepte koji se dugo pamte ne samo po zanimljivom okusu nego i po prezentaciji. Recepti su inspirirani kuhinjom Bliskog istoka, i bugarskim jelima, a sve to zaokruženo zabavnim pričama omiljenih domaćina i njihovim osobnim iskustvima.

Recepti Mary Berry – 27. travnja 2022. – 13 sati – SRI

Bilo da se radi o svakodnevnoj poslastici ili jelu kojim želite impresionirati u posebnoj prigodi, Mary Berry dokazuje da priprema ne mora nužno biti komplicirana – od ukusnih kolačića na tradicionalnoj čajanki do pečene janjeće plećke za nedjeljni ručak.

FOX Crime

Alex Hugo – 4. travnja 2022. – 22 sati – PON – PET

Nekonvencionalan detektiv u otkrivanju misterioznih slučajeva

Alex Hugo je policajac slobodnog duha koji istražuje misteriozne slučajeve gdje planinski predjeli imaju intrigantnu ulogu. Njegova karizmatična osobnost i zbunjujuće istraživačke metode nadopunjuju cijelu priču.

Nestali – 7. travnja 2022. – 21 sati – PON – PET

Kick koristi svoje iskustvo kako bi pronašla nestale osobe

Radnja prati mladu Kit “Kick” Lanigan (Leven Rambin), koja je kao dijete preživjela otmicu, a spasio ju je FBI-jev agent Frank Novak (Chris Noth). Frank je nagovara da se pridruži specijalnom timu za rješavanje slučajeva otmica i nestalih osoba.

FOX Movies

Vikend sa Zoolanderom – 2. i 3. travnja 2022. – 20 sati

Što je zajedničko glumcima Benu Stilleru, Owenu Wilsonu i visokoj modi? Odgovor je Zoolander, i to dva nastavka lude satire na modnu industriju. U prvom nastavku susreće se s dobro osmišljenom zavjerom, dok će u drugom Derek i Hansel posjetiti Rim i probati stati na kraj zločinačkoj organizaciji.

Mjesec velikih brzina – od 4 do 14. travnja 2022. 

Deset dana čistog adrenalina uz filmske junake koji se ne boje preuzeti kontrolu. Jason Statham, Vin Diesel, Chris Hemsworth, ali i brojni drugi poznati akcijski glumci pokazat će svoje vještine i izvesti najopasnije vratolomije.

Top Gun – 10. travnja 2022. – 22 sati

Pete „Maverick“ Mitchell (Tom Cruise) upadne u elitnu akademiju za pilote koju zovu „Top Gun“. Ondje se natječe s najboljima i upoznaje zgodnu predavačicu astrofizike Charlie (Kelly McGillis) i genijalnog, ali vrlo kompetitivnog studenta s kojim ulazi u nepromišljeno natjecanje.

Vikend s Batmanom – 15. – 17. travnja 2022.

Vitez tame iz Gotham Cityja započinje svoj rat protiv zločina, a neki od njegovih neprijatelja su Jack Napier, ubojiti manijak koji izgleda poput klauna, pingvin i korumpirani poslovni čovjek koji pokušavaju preuzeti Gotham, te Mr. Freeze i Otrovna Ivy, koji planiraju zalediti Gotham City. Može li ih spriječiti?

Zelena milja – 23. travnja 2022. – 22 sati

Čuvari kaznionice u državi Lousianne u SAD-u tridesetih godina prošlog stoljeća, pred moralnom su dilemom kada se susretnu sa zatvorenikom osuđenim na smrt koji ima iscjeliteljske moći.

Snjeguljica i lovac – 24. travnja 2022. – 20 sati

Nakon što Snjeguljica (Kristen Stewart) pobjegne iz zatočeništva, zla kraljica (Charlize Theron) za njom šalje svoje ljude na čelu s lovcem (Chris Hemsworth). Umjesto krvnika on postaje njezin zaštitnik, a Snjeguljica hrabra ratnicu.

Labirint – 30. travnja 2022. – 20 sati

Šesnaestogodišnja Sarah (Jennifer Connelly) poželi da mlađeg brata Tobya (Toby Froud) odnesu goblini. Kada joj se to ostvari, ima trinaest sati da prođe kroz labirint kako bi iz ruku kralja goblina (David Bowie) izbavila brata.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime