Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Uzbudljivi naslovi stižu na male ekrane u ožujku!

Serije, filmovi, dokumentarci... Ožujak je mjesec koji donosi pregršt novih mogućnosti za ljubitelje malih ekrana. Saznajte već sad koji su noviteti i pripremite se na vrijeme za nove nastavke omiljenih serija!

Iako nam kalendarski do proljeća treba još mjesec dana, uzbudljivi naslovi na male ekrane stižu već početkom ožujka. Nova televizijska sezona bit će ispunjena nastavcima koji su upravo stigli ‘ispod čekića’ – Uvod u anatomiju i New Amsterdam, dok akcije neće nedostajati zahvaljujući Čikaškoj policiji i FBI: Najtraženijima. Priliku dajte novoj seriji La Brea čije je snimanje druge sezone nedavno najavljeno, baš kao i obiteljskoj priči u seriji “To smo mi” koja prati obitelj Pearson kroz desetljeća.



Kad  je o filmovima riječ, u mjesecu žena, mnogima od njih u glavnoj ulozi je (super)junakinja, pa ćemo u ožujku pogledati Erin Brokovich, Charlijeve anđele, Laru Croft i Dnevnik Bridget Jones ‘podebljane’ i klasicima poput Paklenog šunda. Ljubitelji 24 kitchena imamo pravu poslastivcu i za vas – stiže nastavak Gordonovog, Ginovog i Fredovog putovanja. Čije kuhinje prijatelji istražuju u novim nastavcima, saznajte na kraju teksta.

FOX

LUCIFER 1.3.2022. 
PON-PET: 20:00 h

Priča o palom anđelu ulazi u treću sezonu, a ekipi se pridružuje Tom Welling kao iskusni policijski poručnik Marcus Pierce. Pierce je sve što Lucifer (Tom Ellis) nije – promišljen, rezerviran i poštovan. Ipak, imaju nešto zajedničko – obojica su šarmantni, karizmatični i zgodni. Kad se Pierce počne zbližavati s Chloe (Lauren German), budi se Luciferova đavolja strana.

TBC SWAT 23.3.2022.
SRI: 21:00 h

Narednik Daniel “Hondo” Harrelson (Shemar Moore), bivši marinac, dobio je zadatak voditi jedinicu za specijalne slučajeve. Rođen i odrastao u Los Angelesu, rastrgan je između odanosti ulicama na kojima je odrastao i svojoj braći u plavim odorama. Hondo ima sve adute da bude izvrstan vođa i poveznica koja spaja ta dva svijeta.

LA BREA 30.3.2022.
SRI: 22:00 h

Epska avantura počinje kada se usred Los Angelesa otvori masivna vrtača koja u svoje dubine uvlači stotine ljudi. Oni koji su završili u njoj nalaze se u tajanstvenoj i opasnoj zemlji, gdje im ne preostaje ništa drugo nego se udružiti kako bi preživjeli. U međuvremenu, ostatak svijeta očajnički nastoji razumjeti što se dogodilo. U potrazi za odgovorima, jedna obitelj rastrgana ovom katastrofom morat će otkriti tajne neobjašnjivog događaja kako bi ponovno bili zajedno.

FOX Crime

SMRT U RAJU 3.3.2022.
ČET: 22:00 h

Intrigantna detektivska drama

Inspektor Neville Parker (Ralf Little) rješava nove zločine na naizgled mirnom otoku Saint Marie dok mu stvari dodatno komplicira emocionalni odnos s kolegicom Florence Cassell (Joséphine Jobert).

FBI 15.3.2022.
UTO: 22:00 h

Prvorazredni agenti istražuju velike slučajeve

Napeta drama o radu Federalnog istražnog ureda u New Yorku. Posebna agentica Maggie Bell (Missy Peregrym) ističe se među svojim kolegama po dubokoj posvećenosti ljudima s kojima radi, a i onima koje štiti.

BULL 16.3.2022.
SRI: 22:00 h

Drama s Michael Weatherly u glavnoj ulozi

Serija se vrti oko šarmantnog Jasona Bulla koji kombinira svoje znanje iz psihologije, informatike i vlastite intuicije da bi na svakom slučaju procijenio kako će reagirati porota, odvjetnici, svjedoci i optuženi.

UMORSTVA U MIDSOMERU 18.3.2022.
PET: 22:00 h

Novi slučajevi za poznate detektive

Inspektor John Barnaby (Neil Dudgeon) i njegov partner, narednik Charlie Nelson (Gwilym Lee), istražuju spletke, misterije i umorstva. Od nemilosrdnog rivalstva u okviru međunarodnog biciklističkog natjecanja do neočekivanih letećih objekata uočenih nad idiličnim zelenim pašnjacima Midsomera, ova naizgled mirna pokrajina možda nije najsigurniji dom.

FBI: NAJTRAŽENIJI 21.3.2022.
PON: 22:00 h

Jedinica koja neumorno hvata ozloglašene kriminalce

Iskusni agent Jess LaCroix (Julian McMahon) nadgleda visoko uvježbanu ekipu koja funkcionira kao mobilna jedinica na tajnom zadatku, uvijek je na terenu i progoni one koji očajnički žele izbjeći pravdu.

ČIKAŠKA POLICIJA 21.3.2022.
PON-ČET: 23:00 h

Uzbudljiva policijska drama o elitnoj obavještajnoj jedinici

Detektiv narednik Hank Voight (Jason Beghe) i njegov obavještajni tim oduvijek su pravila više smatrali smjernicama nego stvarnim zakonima. Kako bi zaštitili grad i priveli kriminalce, služe se jedinstvenim metodama.

DOBRE DJEVOJKE 23.3.2022.
PON-PET: 21:00 h

Komična dramska serija o tri mame iz predgrađa koje se okreću zločinu

U dramatičnom finalu prošle sezone Beth (Christina Hendricks) je šokirala sve kada je odlučila pucati u Rija. Napokon slobodna, sada vodi novu igru, pa s Ruby (Retta) i Annie (Mae Whitman) kreće u novi zločinački pothvat. Svaka ima novi posao – Beth u trgovini, Ruby u salonu za nokte i Annie kao pomoćnica – i skriven plan o proizvodnji  lažnog novca.

FOX Life

NEW AMSTERDAM 1.3.2022.
UTO: 21:00 h

Doktor Max Goodwin (Ryan Eggold) i medicinski tim u bolnici New Amsterdam s optimizmom gledaju prema budućnosti nakon izrazito teške godine koja je ih je sve stavila na kušnju. Max se upušta u vezu s dr. Helen Sharpe (Freema Agyeman) dok istovremeno predano nastavlja svoju idealističku borbu za izlječenjem slomljenog zdravstvenog sustava.

MILIJUN MALIH STVARI 2.3.2022.
SRI: 21:00 h

Okruženi izazovima koje nosi globalna pandemija uz duboke društvene promjene, skupina prijatelja dobro se snalazila na novom i izazovnom terenu. U četvrtoj sezoni, ponovo se okupljaju kako bi jedni drugima bili potpora u nepredvidivim životnim izazovima.

19. POSTAJA 3.3.2022.
ČET: 21:00h

Andy Herrera (Jaina Lee Ortiz), kći poznatog vatrogasnog zapovjednika Pruitta Herrere, odrastala je u 19. postaji u Seattlu. Kapetan Pruitt oduvijek je bio njezina inspiracija i mentor, kao i Jacku Gibsonu (Grey Damon), poručniku u postaji. Iako različitih karaktera, između Jacka i Andy postoji privlačnost.

UVOD U ANATOMIJU 3.3.2022.
ČET: 22:00h

Serija prati grupu liječnika u bolnici u Seattleu. Jedna od njih je doktorica Meredith Grey (Ellen Pompeo), kći poznate kirurginje. Uz naporan bolnički rad nije lako održavati veze s kolegama, naročito s šefom kirurgije, doktorom Richardom Weberom (James Pickens Jr.).

TO SMO MI 30.3.2022.
SRI: 21:00 h

Serija “To smo mi” opisuje obitelj Pearson kroz desetljeća: od 1980-tih kroz likove Jacka (Milo Ventimiglia) i Rebecce (Mandy Moore) kao mladih roditelja pa sve do sadašnjosti i njihove 37-godišnje djece, Kevina (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) i Randalla (Sterling K. Brown). Donosi priču o njihovim životima i načinu na koji se ljudi povezuju, zbližavaju i kako utječu jedni na druge.

FOX MOVIES

Mjesec inspirativnih žena vikendom

Neustrašivi ženski likovi stižu na male ekrane! Ljubitelji dobre akcije, romantičnih komedija i trilera u ožujku će uživati u poznatim filmskim uspješnicama uz glumice koje su osvojile Hollywood – Angelinu Jolie, Cameron Diaz, Juliu Roberts, Renée Zellweger, Drew Barrymore, Jennifer Lawrence i još mnoge druge.

Naslovi koji nas očekuju u ožujku: Erin Brockovich, Charlijevi anđeli, Lara Croft: Tomb Raider, Lara Croft: Kolijevka života, Frida, Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio, Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio, Različita, Jackie, Salt, Dnevnik Bridget Jones…

BLIZANAC 2.3.2022.
SRI: 21:00H

Henry Brogan (Will Smith) je elitni 51-godišnji ubojica koji je spreman okončati karijeru nakon što obavi svoj 72. zadatak. No planovi se potpuno preokrenu kada postane meta tajanstvenog operativca koji naizgled može predvidjeti svaki njegov potez. Na svoj užas, Brogan ubrzo shvati da je čovjek koji ga pokušava ubiti njegova klonirana verzija.

PATRIOTSKE IGRE 16.3.2022.
SRI: 21:00h

Nakon što analitičar CIA-e, Jack Ryan (Harrison Ford), naiđe na smrtonosnu terorističku akciju u režiji IRA-e, mora zaštititi sebe i svoju obitelj dok postaju sljedeća meta radikalne terorističke skupine.

PAKLENI ŠUND 24.3.2022.
ČET: 21:00 h

Plaćeni ubojica, ljubitelj burgera, njegov partner filozof, od droge smušena gangsterova prijateljica i boksač na zalazu karijere sastaju se u ovoj otkačenoj kriminalističkoj priči. Njihove avanture provlače se kroz tri različite, ali isprepletene priče, koje se preklapaju bez kronološkog reda.

SPUŽVA BOB SKOCKANI 26.3.2022.
SUB-NED: 18:00 h

Nevolje se spremaju u Bikini Dolini. Netko je ukrao krunu Kralja Neptuna i čini se da je krivac gospodin Klještić. Premda ljut što nije dobio promaknuće, Spužva Bob odbija povjerovati da je njegov šef krivac i zajedno sa svojim najboljim prijateljem Patrikom, kreće na misiju u Shell City, gdje se nada da će osloboditi gospodina Klještića krivnje i vratiti krunu vlasniku.

SPUŽVA BOB SKOCKANI: SPUŽVA NA SUHOM 27.3.2022.
SUB-NED: 18:00h

U potrazi za posljednjom stranicom magične knjige, pirat Burgerbradi ukrade tajni recept za obožavane rakburgere. Cijela Bikini Dolina je u opasnosti. Spužva Bob i prijatelji moraju se udružiti s Planktonom te odlaze na obalu vratiti nestalu formulu. Međutim, za pobjedu nad negativcem moraju osloboditi skrivene superheroje u sebi.

JACK RYAN: POZIV IZ SJENE 30.3.2022.
SRI: 21:00 h

Jack Ryan (Chris Pine), analitičar u financijskoj obavještajnoj jedinici CIA-e, razotkriva rusku urotu za uništenje ekonomije Sjedinjenih Američkih Država.

National Geografic

KOLOSALNI STROJEVI 4.3.2022.
PET: 22:00 h

Fascinantno putovanje kroz mehanizme i inženjerske principe rada najvećih svjetskih strojeva.

APOKALIPSA: HITLER NAPADA ISTOK 5.3.2022.
SUB: 22:00 h

U lipnju 1941. Hitler je odlučio riskirati kao nikada prije – krenuo je u napad na Sovjetski Savez. Unatoč činjenici da je predstavljala najveći pothvat njemačke vojske u Drugom svjetskom ratu, operacija Barbarossa bila je jedan od njegovih najvećih neuspjeha.

UHVATITI KRIJUMČARA 7.3.2022.
PON: 23:00 h

Krijumčarenje nikada ne prestaje, čak ni tijekom pandemije. Nakon potrebe za prilagođavanjem taktike na samom početku krize uzrokovane COVID-om, Odjel za domovinsku sigurnost vraća se u zračne luke gdje se međunarodna putovanja ponovno intenziviraju. Budni policajci u visokom stupnju pripravnosti pomno prate sve pokušaje ilegalnog krijumčarenja robe i pri tome koriste sve dostupne alate.

POBUNA STROJEVA 11.3.2022.
PET: 23:00

Pobuna strojeva služi se CGI animacijama da “raznese” neke od najekstremnijih strojeva na svijetu kako bi otkrili tajne njihova dizajna. Od brzih brodova do teretnih vlakova, od inovativnog kruzera do golemog teretnog aviona, od  helikoptera velike nosivosti do revolucionarnih letećih automobila. Ova serija otkriva genijalna rješenja u pozadini izuma koja timovima koji ih izrađuju ili njima upravljaju omogućuju da budu najbolji u onome što rade.

HLADNI RAT: TEHNOLOŠKA UTRKA 23.3.2002.
SRI: 22:00 h

Priča o jednom od najznačajnijih bojišta: utrci za znanstvenu prevlast. Bio je to rat koji je doveo svijet na rub uništenja. Međutim, unatoč prijetnji masovnog uništenja, iz tog doba su proizašla neka od najnevjerojatnijih znanstvenih i inženjerskih dostignuća.

24 Kitchen

LUCIN KLJUČNI SASTOJAK 16.3.2022.
SRI: 13:00 h

Uzbudljiv kulinarski show u sedam dijelova

Talijanski kuhar Luca Ciano u svojoj prvoj televizijskoj seriji gledatelje vodi na putovanje kroz jedinstvena talijanska i australska jela. Svaka namirnica ima svoju priču i povijest da bi se na kraju sve spojilo u osebujan doživljaj na tanjuru.

GORDONOVO, GINOVO I FREDOVO PUTOVANJE 18.3.2022.
PET: 13:00 h

Gordon, Gino i Fred vraćaju se novim kulinarskim avanturama

Nakon putovanja u Maroko, Gordon je odlučio novu sezonu obilježiti s pravom zimskom bajkom i posjetom službenom domu Djeda Božićnjaka. Trojac potom započinje grčku avanturu obilazeći i tamošnje otoke i povijesnu Atenu. Okolnosti na putovanju ih znaju dovesti do razmirica, no u tim situacijama pokazuju pravu snagu svog prijateljstva.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime