Subota, 23 ožujka, 2024

Večer provodimo uz TV: Premijera drugog dijela nove serije Tračerica večeras na HBO-u

Drugi dio Tračerice nastavlja istraživati koliko su se društvene mreže – i krajolik samog New Yorka – promijenili tijekom godina. Na HBO GO-u je dostupan i prvi dio sezone nove serije, kao i svih šest sezona originalne hit serije 'Tračerica' iz 2007. godine

Drugi dio prve sezone nove Max Original serije “Tračerica” (Gossip Girl) imat će premijeru večeras na HBO GO-u, kada u ponudu stiže sedma epizoda.



Novu seriju je razvio Joshua Safran, pisac i izvršni producent originalne serije. Ova ekstenzija pop kulturnog klasika vraća nas na Upper East Side Gotovo, devet godina nakon što se izvorna blog stranica Tračerice ugasila, a nova je generacija tinejdžera privatne škole upoznata s nemilosrdnom i transformativnom stvarnošću neprestanog društvenog nadzora. Serija se temelji na bestselleru Cecily von Ziegesar i originalnoj seriji koju su razvili Josh Schwartz i Stephanie Savage.

Drugi dio istražuje kako se društvo promijenilo

Drugi dio “Tračerice” nastavlja istraživati koliko su se društvene mreže – i krajolik samog New Yorka – promijenili tijekom godina. U seriji glume Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak i Savannah Lee Smith. Joshua Safran je autor i scenarist serije, kao i jedan od izvršnih producenata uz Josha Schwartza, Stephanie Savage, Leslie Morgenstein i Ginu Girolamo, a koproducentica je Lis Rowinski.

Na HBO GO-u je dostupan i prvi dio sezone nove serije, kao i svih šest sezona originalne hit serije “Tračerica” iz 2007. godine.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime