Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Vraćamo se u Las Encinas: Peta sezona Elite danas dolazi na Netflix!

Peta sezona će biti drugačija od svojih prethodnica, a jedna od najvećih je promjena glumačke ekipe. Donosimo sve detalje pete sezone serije "Elite", obećavamo da nema spoilera!

Nakon završetka “Bridgertona”, treba nam još drame i ljubavnih zavrzlama. Srećom, peta sezona serije “Elite” danas stiže na Netflix. Na prvu, “Elite” može izgledati kao klasična tinejdžerska drama, s fokusom na učenike privatne srednje škole Las Encinas i uspone i padove koje doživljavaju tijekom odrastanja.



Međutim, rano uvođenje nekih prilično intenzivnih zaokreta učinilo je “Elite” mnogo manje predvidljivom – i puno opasnijom. Četvrta sezona na Netflix je stigla u lipnju 2021., pa nas je iznenadio ovako brz dolazak pete sezone.

Peta sezona će biti drugačija od svojih prethodnica, a jedna od najvećih je promjena glumačke ekipe. Donosimo sve detalje pete sezone serije “Elite”, obećavamo da nema spoilera!

Tko su novi članovi glumačke ekipe?

S obzirom na prirodu uzbudljive serije, glumačka postava “Elite” obično ima redovne promjene, a peta sezona neće biti ništa drugačija. Dok se očekuje da će se vratiti Mencía (Martina Cariddi), Samuel (Itzan Escamilla), Omar (Omar Ayuso), Rebeka (Claudia Salas), Patrick (Manu Rios) i Ari (Carla Díaz), također će im se pridružit dva nova člana glumačke ekipe. Argentinska glumica Valentina Zenere i brazilski glumac André Lamoglia. Novi članovi glumačke ekipe uključuju Isadoru (Valentina Zenere) koja je mlada  nasljednica ogromnog poslovnog carstva noćnog života. Kao i Ivána (André Lamoglia) sin je najveće svjetske nogometne zvijezde

Jedan lik koji se neće vratiti u seriju je Armando (Andrés Velencoso), kojeg je ubio Guzmán (Miguel Bernardeau) u četvrtoj sezoni, Guzmán se također vjerojatno neće pojaviti, jer je  otišao na put s Anderom (Aron Piper ). Vjerojatno nećemo vidjeti još neke likove, pogotovo s obzirom na to da “Elite” voli mijenjati priče i likove iz sezone u sezonu, ali u svakom slučaju, će sigurno donijeti neku ludu novu dramu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Élite (@elitenetflix)

Koja je radnja pete sezone?

Nemoguće je znati na koju će se priču nova sezona serije “Elite” usredotočiti, pogotovo jer je svaka sezona od prije otišla u potpuno drugom smjeru od prethodne. Praćenje različitih tema svake godine drži gledatelje prikovane za ekrane i osigurava da nikada ne znaju što im se sprema.

S obzirom na to, kao i na dva nova lika (samo prva dva su potvrđena, ali nisu nužno i jedini novi), “Elite” će vjerojatno pratiti potpuno novu temu koja uključuje nove likove. Hoće li oni dogurati do kraja sezone živi i zdravi, pitanje je za sebe, ali nije li to dio napetosti?

Je li ovo posljednja sezona?

Nije bilo nagovještaja da je peta sezona kraj serije, ali s obzirom na to koliko često likovi ili nestanu ili završe mrtvi u seriji, kao i to da se radnja odvija u srednjoj školi, koju će glumci jednom morati završiti, možda je kraj bliže nego što mislimo. 

A opet, to je samo pretpostavka. Netflix nije ni nagovijestio otkazivanje nakon pete sezone, tako da postoji šansa da bi “Elite” mogli gledati još nekoliko godina (i sezona). Obzirom na mijenjanje glumaca, možda će se iduće sezone fokusirati na nove grupe učenika koji će krenuti pohađati Las Encinas.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime