Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Znamo kada stiže nova sezona Emily u Parizu, a donosimo i trailer

Druga sezona je završila tako što je Emily plakala na mostu u Parizu i telefonirala Sylvie. Emily je rekla Sylvie da je donijela odluku ostaje li u Parizu ili se vraća za Ameriku. Gledatelji će ovog prosinca u trećoj sezoni napokon saznati koju je odluku donijela

Konačno je poznat datum dolaska nove, treće sezone, “Emily u Parizu”! Treća sezona “Emily u Parizu” izaći će na Netflixu 21. prosinca ove godine. Ova vijest nas nije začudila, s obzirom na to da je druga sezona serije emitirana prošle godine 22. prosinca, a njezina debitantska sezona bila je u listopadu 2020. godine.



Emily u Parizu glumi Lily Collin kao Emily Cooper, Amerikanku koja se seli u Francusku kako bi radila u francuskoj marketinškoj tvrtki Savoir. Tamo francuskoj tvrtki pruža američko gledište, ali se bori kako bi se udomaćila i pokušava uskladiti svoj poslovni i privatni život. Emily također traži ljubav u gradu ljubavi i doživljava mnogo kulturnih sukoba između svog novoga grada i svog konvencionalnog odgoja na zapadu Amerike.

Gledatelji oduševljeni, kritika razočarana

Emisija je dobila mješovite reakcije, s velikom gledanošću, ali slabijim kritikama. Serija je bila među 10 najgledanijih serija na Netflixu kada je debitirala, dok je Netflix 2021. izjavio da ju je gledalo više od 58 milijuna kućanstava. Međutim, neki su gledatelji kritizirali seriju zbog stereotipiziranja Francuza, dok je bilo i kontroverzi oko njezine nominacije za Emmy za izvanrednu humorističnu seriju. Mnogi su smatrali da je umjesto toga nominacija trebala pripasti “I May Destroy You” Michaele Coel.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 Kako je završila druga sezona?

Druga sezona predstavila je dramatičan završetak u finalu kada se Emily suočavala s odlukom da se preseli u Chicago kako bi dobila unapređenje ili da ostane u Parizu. Njezina je odluka ovisila o njezinim osjećajima prema Gabrielu, ali finale je otkrilo da je ponovno zajedno sa svojom bivšom djevojkom – i Emilynom prijateljicom – Camille.

Sezona je završila tako što je Emily plakala na mostu u Parizu i telefonirala Sylvie. Epizoda – i sezona – završila je tako što je Emily rekla Sylvie da je donijela odluku. Gledatelji će ovog prosinca u trećoj sezoni napokon saznati koju je odluku donijela.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime