Subota, 27 srpnja, 2024

3 predstave koje gledamo ovoga vikenda u Zagrebu

Stiglo je vrijeme da kazališta objave svoje nove programe za nadolazeću sezonu pred nama

Ljeto je pri kraju, a ono je bilo bogato mnogim kulturnim manifestacijama i događanjima. To se ne mjenja ni na jesen pred nama. Stiglo je vrijeme da kazališta objave svoje nove programe za nadolazeću sezonu pred nama. Za vas smo izdvojili tri predstave koje igraju ovaj vikend koje svakako vrijedi pogledati. 



Ljepotica i zvijer, KD Vatroslava Lisinskog 

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u petak će se održati predstava “Ljepotica i zvijer”. Mjuzikl o ljubavnoj priči o Belle, mladoj djevojci iz provincijskog gradića i Zvijeri adaptacija je istoimenog Disneyevog crtića. Predstava počinje u 19.30 sati.

Realisti, Teatar Exit

U subotu u Teatru Exit sa početkom u 20 sati možete pogledati komični kabaret “Realisti”. Ako vam treba malo smjeha u životu i ako volite crni humor u kombinaciji sa apsurdnim elementima sigurni smo da je ovo predstava za vas. Kao što u opisu predstave stoji da nam realisti kroz smijeh govore o kaotičnoj realnosti i apsurdnostima vremena u kojem živimo u maniri kabareta kroz parodiju i glazbene komentare. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Teatar EXIT (@teatarexit)

Tim Thaler ili prodani smjeh, Kazalište Trešnja

Predstava se igra u kazalištu Trešnja u nedjelju u 11 sati igra u kazalištu Trešnja. Predstava je nastala prema knjizi njemačkog autora Jamesa Krüssa, a radi se o siromašnom dječaku imena Tim Thaler kojeg svi prepoznaju zbog njegovog smjeha. Kada potpiše ugovor sa bogatašem taj smjeh nestane. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Gradsko kazalište Trešnja (@kazaliste_tresnja)

Photo: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime