Utorak, 26 ožujka, 2024

Interliber 2021: Sretne vijesti za sve ljubitelje knjiga i čitanja!

Nakladnici i knjižari zajedno sa Zagrebačkim velesajmom ponovo će se udružiti da "svijetu dodaju malo boje" i postave magičnu bajku Interlibera na pozornicu najvažnijih kulturnih događaja ove jeseni

Ovogodišnji Interliber, 43. međunarodni sajam knjiga, održat će se nakon jednogodišnje stanke od 9. do 14. studenoga 2021. godine na Zagrebačkom velesajmu! Ovo je zasigurno vijest godine za sve ljubitelje knjiga. Nažalost, prošle je godine zbog pandemije Interliber na Velesajmu bio otkazan, iako je postojala opcija online štandova



Knjiga pruža najbolju antistres terapiju te služi kao prijatelj i utjeha

“Nakladnici i knjižari zajedno sa Zagrebačkim velesajmom ponovo će se udružiti da ‘svijetu dodaju malo boje’ i postave magičnu bajku Interlibera na pozornicu najvažnijih kulturnih događaja ove jeseni. Suočeni s različitim izazovima posljednjih godinu dana svima nam je potreban odmak od realnosti, a upravo knjiga pruža najbolju antistres terapiju te služi kao prijatelj i utjeha. Njezinu važnost prepoznala je i Vlada Republike Hrvatske proglasivši 2021. godinom čitanja. Zajedno sa izlagačima i posjetiteljima, kulturnim sadržajima i edukativnim programima INTERLIBER uvelike doprinosi razvoju kulture čitanja”, stoji u službenoj objavi na web stranici Zagrebačkog velesajma. 

Korana Serdarević: Nečitanje je rezultat krize svijesti društva u kojem živimo

Koje su epidemiološke mjere propisane za Interliber?

Na sajam će se moći ulaziti samo s EU digitalnim Covid-19 potvrdama, s ciljem zaštite zdravlja svih sudionika. No, s obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije u našoj zemlji svakim novim danom, potrebno je pratiti obavijesti i upute vezane uz održavanje događaja koje će biti objavljene i dostupne na www.zv.hr i na društvenim mrežama ZV-a. 

I mi vas potičemo na čitanje – Mixer slavi i daruje!

Na našem portalu i društvenim mrežama: Facebook stranica Mixer.hr i Instagram profilu Mixer.hr redovito možete pratiti teme (psihologija, moda…) i naslove koji su slični vašim književnim interesima na Interliberu.
Ovoga puta, koristimo priliku da vas još jednom zamolimo da učinite jedno dobro djelo, a mi ćemo svaki dan nekom od vas, u suradnji s našim partnerima, darovati nešto od srca. 

Mixer slavi i daruje: Pridružite nam se u akciji ’60 dana dobrih djela’ i osvojite brojne nagrade!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime