Petak, 5 travnja, 2024

Povodom 100. godišnjice rođenja Bergamove ‘Scene iz bračnog života’ stižu u Zagreb

Bergmanova istoimena serija i film iz 1978. godine već su osvojili srca publike svojom iskrenošću i dubokom analizom dinamike bračnih odnosa

Predstava ‘Scene iz bračnog života‘ donosi uzbudljivo putovanje kroz labirinte ljubavi, strasti i izdaje, koje će zasigurno očarati publiku. Ovo remek-djelo Ingmara Bergmana bit će izvedeno 19. travnja u Peronu 16 u Zagrebu. U suradnji sa Švedskom ambasadom u Beogradu i Gradskim kazalištem Bečej, produkcijska kuća Red, rad i disciplina s ponosom predstavlja ovu predstavu povodom 100. godišnjice rođenja legendarnog švedskog redatelja.



Za izvršnu produkciju zaslužni su Olivera Kecojević i Ljubomir Dorontić, a režiju ovog izvanrednog djela potpisuje Ana Tomović. U glavnim ulogama zasjat će Tamara Krcunović i Miloš Timotijević, donoseći na scenu dubinu i kompleksnost likova Johana i Marijane. Ovo će biti nezaboravno kazališno iskustvo koje će osvijetliti tamne kutke ljudske psihe i ostaviti dubok dojam na svakog posjetitelja.

Ingmar Bergman, bez sumnje jedan od najutjecajnijih filmskih i kazališnih autora, ostavio je dubok i neizbrisiv trag svojim remek-djelima. Ova predstava, koja obilježava 100 godina od njegovog rođenja, predstavlja značajan doprinos kulturnoj baštini. Publici nudi nezaboravno iskustvo kazališne umjetnosti koje će nadahnuto prenositi naslijeđe ovog izvanrednog umjetnika.

Nedokučivi labirinti bračnih odnosa

Johan i Marijana, par koji na prvi pogled živi savršenim životom kao uspješni karijerni ljudi s dvije kćeri, postaju vodiči kroz složene labirinte bračnih odnosa. Međutim, taj privid savršenstva se ruši kada Johan zapadne u strastvenu aferu s mladom Paolom, što baca njihovu idilu u nemirne vode razočaranja i strasti.

Bergmanova istoimena serija i film iz 1978. godine već su osvojili srca publike svojom iskrenošću i dubokom analizom dinamike bračnih odnosa. Sada, ova provokativna priča oživljava na sceni, otvarajući vrata gledateljima za dublje razmišljanje o ljubavi, vjernosti i izdaji.

Predstava ‘Scene iz bračnog života’ već je osvojila srca publike u Beogradu, a sada se sprema očarati i zagrebačku publiku. 

Fotografije: press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime