Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Saznajte kako prestati pretjerano razmišljati i riješite se stresa uz 23 jednostavne tehnike

Nema više negativnog razmišljanja. Nema više neprospavanih noći ispunjenih mislima kojima kao da nema kraja. Nema više beskrajnog straha od budućnosti

Osjećati se bolje jednostavan je cilj. Ali nimalo lagan. Pretjerano razmišljanje glavni je uzrok zašto se osjećamo nesretnima – u beskrajnom vrtlogu misli lako se izgubiti. Svi mi živimo u užurbanom svijetu koji nas ponekad opterećuje s previše informacija i obaveza te od nas zahtijeva da puno razmišljamo. Obično nam mozak uz pomoć raznih analiza i misaonih procesa pomaže riješiti probleme i razumjeti stvari, no problem nastaje kad nam vlastito razmišljanje počinje štetiti.



“Prestani previše razmišljati” je knjiga koja razumije kroz što ste sve prošli, u kakvu ste se iscrpljujuću situaciju doveli i kako je lako osjećati se kao da gubite razum u zamci tjeskobe i stresa. Nick Trenton pomoći će vam savladati sve prepreke – uz pomoć autorovih detaljnih i provjerenih tehnika ponovno ćete steći kontrolu nad svojim mislima i promijeniti svoje mentalne navike.

Knjiga koja će pomoći mnogima

U ovom Amazonovom bestseleru u kategorijama samopomoći, mentalnog zdravlja i motivacije, autor Nick Trenton napominje da pretjerano razmišljanje može biti pokazatelj drugih mentalnih poremećaja kao što su tjeskoba i depresija, ali može vam stvarati problem i samo po sebi. Znat ćete da patite od pretjeranog razmišljanja ako “ste često svjesni svojih misli korak po korak, se upuštate u metarazmišljanje (razmišljate o vlastitim mislima), razmišljanje često doživljavate kao borbu suprotstavljenih impulsa, često upadate u obrasce negativnih misli, se iznova vraćate nekim mislima iako su već stvar prošlosti”, kako navodi Nick Trenton.

Ova će knjiga potpuno promijeniti način na koji razmišljate i kako se osjećate. Nema više negativnog razmišljanja. Nema više neprospavanih noći ispunjenih mislima kojima kao da nema kraja. Nema više beskrajnog straha od budućnosti. Ostanite prisutni i odvratite misli od stvari koje nisu važne – i nikada neće biti važne. Očistite svoj um od pretjeranog razmišljanja te postignite više, osjećajte se bolje i oslobodite svoj potencijal. Napokon naučite živjeti u sadašnjem trenutku.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime