Petak, 24 svibnja, 2024

Što raditi ovaj vikend u Zagrebu? Donosimo nekoliko ideja!

S veseljem smo dočekali proljeće koje svake godine donosi mnogo zanimljivih događaja u grad. Svake godine Zagreb oduševi ponudom gastronomskih, filmskih i glazbenih festivala, predstava ili drugih kulturnih manifestacija. Tražite li neku zanimljivu aktivnost u Zagrebu gdje ćete provesti cijeli dan na svježem zraku ili ste u potrazi za zanimljivim edukativnim sadržajem, ovog se vikenda […]

S veseljem smo dočekali proljeće koje svake godine donosi mnogo zanimljivih događaja u grad. Svake godine Zagreb oduševi ponudom gastronomskih, filmskih i glazbenih festivala, predstava ili drugih kulturnih manifestacija.



Tražite li neku zanimljivu aktivnost u Zagrebu gdje ćete provesti cijeli dan na svježem zraku ili ste u potrazi za zanimljivim edukativnim sadržajem, ovog se vikenda održavaju razne manifestacije koje svakako treba posjetiti. Sadržaj je raznolik pa će se tako naći ponešto ta svačiji ukus. Od glazbenih događaja pa sve do zanimljivih panela na kojima možete nešto naučiti, izdvojili smo nekoliko događaja koji se održavaju ovog vikenda u glavnom gradu!

1/ Greencajt festival

Želite li naučiti nešto više o ekologiji, održivosti i izazovima s kojima se društvo susreće do 24. svibnja imate priliku sudjelovati na Greencajt festivalu. Jedinstvena konferencija koja okuplja stručnjake, a mogu prisustvovati svi koji unaprijed kupe ulaznicu putem službene internet stranice.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Greencajt festival (@greencajt_festival)

2/ Zagreb Beer Fest

Zadnjih nekoliko godina kraj svibnja rezerviran je za najveći zagrebački open-air festival Zagreb Beer Fest. Ove godine traje do nedjelje 26. svibnja, a tijekom četiri dana festivala koji spaja glazbu i gastronomiju, posjetitelji mogu probati više od 180 vrsta piva te uživati u nastupima poznatih izvođača. Neki od glazbenika koji nastupaju na ovogodišnjem izdanju su Hiljson Mandela, Miach, Edo Maajka i Z++. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Zagreb Beer Festival (@zagrebbeerfest)

3/ Europsko prvenstvo u latino-američkim plesovima

Ako niste znali u Zagrebu se ovaj vikend održava Europsko prvenstvo u latino-američkim plesovima. Odlična ideja kako na malo drukčiji način provesti vikend, a olakotna okolnost je što se održava u Domu sportova pa u slučaju lošeg vremena nema odgađanja. Prvenstvo se održava pod nazivom Zagreb Dance Grand Prix, a vremena za posjetiti ovaj događaj imate do nedjelje. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Zagreb Dance Grand Prix (@zagrebdancegrandprix)

 

Naslovna fotografija: Unsplash 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime