Petak, 17 svibnja, 2024

Brojna poznata lica uživala su u predstavljanju najnovijih tretmana Poliklinike Milojević

 Prijatelji i klijenti, ali i brojni znatiželjnici u ugodnoj su se atmosferi družili, upoznavali sa svim novitetima i isprobali mnoge od novih usluga i tretmana koje se nude u Poliklinici

Nakon što je prošle godine Poliklinika Milojević otvorila vrata jednog od najljepših prostora u Hrvatskoj jučer je upravo tamo održan drugi Dan otvorenih vrata. Prijatelji i klijenti, ali i brojni znatiželjnici u ugodnoj su se atmosferi družili, upoznavali sa svim novitetima i isprobali mnoge od novih usluga i tretmana koje se nude u Poliklinici. Posjetitelji su u otmjenom prostoru Poliklinike uz birana jela i pića mogli uživati u malom intimnom koncertu prijatelja i klijenta Poliklinike, talentiranog Vlaha Arbulića.Nikola Milojević i Vlaho Arbulić

Osoblje Poliklinike na recepciji je zaprimalo predbilježbe za petnaestminutne tretmane vrhunskom dermokozmetikom poput 111skin, Augustinus Bader i ZO Obagi, a predstavila se i najnovija linija kozmetičkih proizvoda dr. Sabrine Shah-Desai namijenjena okoloočnom području. Posjetitelji su mogli uz pomoć uređaja Visia provjeriti u kakvom je stanju njihova koža i dobiti savjet kako eventualne izazove uspješno savladati. Mnoge su se posjetiteljice nakon tretmana EmFacom ili navedenom dermokozmetikom prepustile u vješte ruke edukatorice za dekorativnu kozmetiku Jane Iredale i zablistale na licu mjesta.

Koji tretman je bio najtraženiji?

Ipak, najviše je predbilježbi bilo za isprobati svjetski hit tretman EmFace kojeg nazivaju i nekirurški facelifting, a koji istodobno učvršćuje mišiće lica i pomlađuje kožu. Budući da su rezultati vidljivi nakon samo jednog tretmana navedenim uređajem, malo je reći da su posjetiteljice bile oduševljene. Isprobavao se i najnoviji originalni EmsculptNeo, još napredniji i učinkovitiji nasljednik proslavljenog EmSculpta – elektromagnetskog tretmana kojim se mišići u jednom polusatnom tretmanu aktiviraju kao da ste napravili 20.000 trbušnjaka, kao i Ultherapy, svjetski priznatu tehnologiju koja stimulira proizvodnju vlastitog kolagena i elastina u vašem tijelu.

Uređaj Morpheus8, izazvao je pažnju svih koji žele postići mladolik izgled, vitko i zategnuto tijelo i općenito – najbolju verziju sebe, ali bez odlaska u operacijsku salu, a u svijetu je trenutno ultimativni hit.

Kako nam je bilo na drugom Danu otvorenih vrata u Poliklinici Milojević, pogledajte u galeriji.

Antea Kodzoman
Nikola Milojevic i Vlaho Arbulic

Nikola Milojević i Vlaho Arbulić

Nikola Milojevic

Nikola Milojević

image00220
Nikola i Dubravka Milojevic

Nikola i Dubravka Milojević

Ivana Prkacin i Nikola Milojevic

Ivana Prkačin i Nikola Milojević

Jelena Veljaca

Jelena Veljača

Lidija Lesic

Lidija Lešić

Kristijan Lovric, Nikola Milojevic i Monika Lovric

Kristijan Lovrić, Nikola Milojević i Monika Lovrić

image00005 (2)
Maja Blazevic

Maja Blazević

Tea Boricevic (2)
Nikola Milojevic (2)
Antea Kodzoman Nikola Milojevic i Vlaho Arbulic Nikola Milojevic image00220 Nikola i Dubravka Milojevic Ivana Prkacin i Nikola Milojevic Jelena Veljaca Lidija Lesic Kristijan Lovric, Nikola Milojevic i Monika Lovric image00005 (2) Maja Blazevic Tea Boricevic (2) Nikola Milojevic (2)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime