Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Mixer ekskluzivno donosi: Adventski kalendar The Botox Kinga, dr. Nikole Milojevića

The Botox King donosi mala estetska iznenađenja svaki dan do Badnjaka te najsretnije nagrađuje estetskim tretmanima u svojoj Poliklinici Milojević.

Jedan od najpoznatijih estetskih liječnika, dr. Nikola Milojević, poznat po imenu The Botox King, osmislio je ovoga prosinca svoj ‘Adventski kalendar’.  Svaki će dan do Badnjaka, 24. prosinca, kada mu je i rođendan, preko društvenih mreža, ali i ovdje na Mixeru, ekskluzivno našim čitateljima otkrivati tajne estetske medicine te objasniti pojedine estetske tretmane za koje mnogi ni ne znaju da postoje. 

Prvi tretman koji je u svom Adventskom kalendaru otkrio dr. Milojević jest tretman za podizanje obrva.
Botox koji se koristi u ovom tretmanu u posljednja dva desetljeća donio je najveći napredak u suvremenoj estetskoj i općoj medicini, a ujedno je najdjelotvorniji i najpopularniji estetski tretman u svijetu. Uklanja sitne i duboke bore, poboljšava konture lica i očiju, a njegov je učinak vidljiv u roku od nekoliko dana, bez straha od kirurškog noža. Botox učinkovito uklanja bore na čelu, bore nastale mrštenjem te sitne bore oko očiju. Dodatno može ukloniti i bore na nosu te podignuti obrve, kutove usana i zategnuti vrat. Čudesne aplikacije botoxa uključuju i spuštanje usne kod pacijenata kojima se previše vidi zubno meso te sužavanje lica kod onih koji imaju previše izraženu muskulaturu za žvakanje.

 

“Botox nije otrov nego prirodni protein bez dugotrajnih nuspojava. U našim su stručnim rukama rezultati uvijek vrlo prirodni. Baby botox aplikacijom postižemo odlične rezultate, bez velikog utjecaja na mimiku lica, a pri tretmanu podizanja obrava, istaknut će vaše oči te licu dati novi svježi prirodan izgled. Zahvat je bezbolan i vrlo kratak, a rezultati odlični“, ističe dr. Nikola Milojević, koji osim u Zagrebu, ima sestrinsku polikliniku Milo Clinic koja je utemeljena 2011. godine u Londonu i pozicionirala se kao najmodernija anti-aging poliklinika, posvećena radu na području estetske medicine i estetske kirurgije.

Poliklinika Milojević slijedi postavke i filozofiju klinike koju je davne 1967. godine utemeljio otac dr. Nikole Milojevića, prof. dr. Boško Milojević, kao prvu privatnu ustanovu za estetsku kirurgiju u ovom djelu Europe.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime