Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Salt Facial: Upoznajte novi tretman za lice, ten i dekolte iz snova!

Salt Facial kombinacija je onog najboljeg – morske soli, sunca i najfinijih ulja i minerala. Sve što se zatim nanosi na vašu kožu ovisi o tipu same kože i ovaj tretman svakome pristupa individualno

Odvojiti vrijeme za sebe postalo je luksuz, no luksuz kojeg si moramo priuštiti da bismo dalje mogli još bolji. Udobnost, mir, tišina – nije li to čemu svi težimo u vremenu kada istovremeno primamo na tisuće različitih zvukova i informacija? Usred starih fasada, ranjenog grada, smjestilo se mjesto u kojem ćete isto uspjeti ostvariti. Prirodno, lijepo, održivo ono je što Boutique Clinic Skinovu čini drugačijima od drugih, a na samom vrhu njege kože i tretmana smjestio se SaltFacial. Jedinstveni medicinski uređaj koji će vašu kožu obnoviti, nahraniti i pomladiti. SaltFacial poput niti jednog drugog tretmana “zaustavi” sve korisnike, “prisili” ih da uspore, da zastanu, da udahnu. Nakon što se udobno smjestite, vaše se lice u potpunosti očisti i pripremi za tretman.

Salt Facial tretman sastoji se od tri koraka

Prvi korak je mikrodermoabrazija morskom solju iz Mrtvoga mora. Vrlo ugodan postupak tijekom kojeg se uz pomoć morske soli radi prirodni piling kože. Morska sol sadrži brojne minerale za zacjeljivanje kože poput magnezija, kalcija i kalija. Pomaže dubinskom čišćenju pora i uravnoteženju proizvodnje masnoće balansirajući pH kože. Sve to pomaže u sprječavanju nastanka akni i upala koje uzrokuju stvaranje bakterija u porama. Dubinsko čišćenje također pomaže zadržavanju vlage iznutra, čineći kožu svježom i podatnom.

Morska sol nježno struže kožu finim česticama i izvlači vodu iz kože. Mikrodermoabazija je svojevrsno zlatno pravilo za pripremu bilo kojeg tretmana. Zamislite da je vaša koža platno. Mikrodermoabrazija je tu da očisti to platno i pripremi ga za nove, šarenije boje.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Boutique Clinic SKINOVA (@boutique_clinic_skinova)

Salt Facial kombinacija je onog najboljeg – morske soli, sunca i najfinijih ulja i minerala. Salt Facial jedini je medicinski uređaj s odobrenjem FDA (Agencija za hranu i lijekove Sjedinjenih Američkih Država). Sve što se zatim nanosi na vašu kožu ovisi o tipu same kože. Salt Facial tretman svakome pristupa individualno.

Drugi korak je ultrazvučna terapija

Skinova je u Salt Facial tretman uvela još jednu inovaciju, dala cijelom tretmanu vrijednost više, a to je kombinacija samog tretmana sa Physiodermie proizvodima. Physiodermie izvrsno se naslanja na Salt Facial priču, jer oboje njeguju organsko, prirodno, temeljeno na znanstvenim istraživanjima u cilju postizanja vrhunskih rezultata. Ovisno o problematici i zahtjevima vaše kože nanosi se jedan od Physiodermie seruma te ultrazvučni gel nakon kojeg slijedi drugi korak ovog jedinstvenog tretmana.

Ultrazvučnom terapijom događa se jedno pravo malo čudo na vašem licu. Ultrazvučna terapija služi kako bi razmaknula prostor između stanica i omogućila prodor svih sastojaka seruma i gela u vašu kožu. Bez obzira koju kremu koristili i koje serume aplicirali na vaše lice, ako ono nije dobro pripremljeno, niti jedan od blagotvornih sastojaka neće ući u vašu kožu već će se samo zadržati na njenoj površini.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Boutique Clinic SKINOVA (@boutique_clinic_skinova)

 Upravo je zato jednom mjesečno ili jednom u dva mjeseca važno priuštiti se jedan ovakav cjeloviti tretman nakon kojeg ćete svoju kožu moći nastaviti hraniti u svome domu. Redovita higijena, briga o vlastitoj koži, ujednačen i sjajan ten imperativ je Skinova mjesta u kojem ljepota šapuće. 

Fototerapija pomaže kožnim problemima

Nakon osam minuta ultrazvuka koji će vas u potpunosti umiriti slijedi treći korak – fototerapija. Ovaj korak traje 20 minuta i fototerapija je prilagođena vašem tipu kože. Poznato je da fototerpaija, da bi bila učinkovita, isijava samo jednu valnu duljinu. Valna duljina se odabire na osnovu potreba vaše kože bilo da vas muče akne ili biste voljeli potaknuti proizvodnju kolagena. Nakon dvadeset minuta opuštajućeg uživanja na vaše lice se nanose hidroceramidi koji štite lipidni sloj kako bi vaša koža što dulje zadržala vlagu.

Za kraj, na lice ide ferulična kiselina koja je najjači antioksidans i služi za uništavanje slobodnih radikala. Salt Facial neće samo obnoviti, nahraniti i pomladiti vaše lice. Salt Facial će opustiti i odmoriti cijelo vaše tijelo. Prednost ovog tretmana je što se može izvoditi i pojedinačno – samo mezoterapija, samo ultrazvuk ili samo fototerpija. Osim na licu ovaj tretman se može primjenjivati na bilo kojem dijelu tijela kao primjerice na dekolteu ili leđima.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime