Petak, 16 veljače, 2024

Barcaffè Barista Cup: Započele su prijave na vodeće regionalno natjecanje za bariste!

Ukoliko želite pokazati vaša mala umjetnička djela u šalici, ne gubite vrijeme, prijavite se i pokažite svoje znanje i umijeće u jedinstvenoj umjetnosti latte arta, i možda baš vi postanete najbolji barista regije!

Šalica espressa za vas nije samo obična šalica kave, već i vječna inspiracija za kreativnost na djelu? Istinski ste ljubitelj kave koji svoju strast pronalazi u pripremi neodoljivog espressa? Ukoliko je odgovor potvrdan i mislite da ste pravi majstori zanata, onda je prava adresa za vas vodeće regionalno natjecanje za bariste – Barcaffe Barista Cup, za koje su prijave počele!  Prijava uz fotografiju ili video napravljenog latte arta

Kako biste svoje vještine u umjetnosti latte arta pokazali svima, sve što trebate napraviti je prijaviti se na web stranici www.barcaffe.hr/baristacup, u razdoblju od 1. srpnja do 1. rujna u nekoliko jednostavnih koraka. Prijava treba sadržavati osobne podatke i fotografiju ili video vašeg najboljeg latte arta. Nakon pregleda pristiglih prijava, stručni žiri će odabrati tri najbolja predstavnika iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Pobjednik osvaja prestižnu L.A.G.S. edukaciju i certifikat

Finale natjecanja za najboljeg baristu regije održat će se 1. listopada u Zagrebu, u Barcaffe Academiji, trening centru za bariste i caffe baru za sve ljubitelje vrhunskog espresa. Natjecatelji će pripremati espresso, free-por latte i pića s potpisom. Pobjednik osvaja prestižnu L.A.G.S. edukaciju i certifikat, kao i premium opremu za bariste, a sve sudionike natjecanja očekuju brojne primamljive nagrade. Ukoliko želite pokazati vaša mala umjetnička djela u šalici, ne gubite vrijeme, prijavite se i pokažite svoje znanje i umijeće u jedinstvenoj umjetnosti latte arta, i možda baš vi postanete najbolji barista regije!

Barcaffè – tradicija duga pola stoljeća

Barcaffè je brend s tradicijom dugom 50 godina, posvećen odabiru samo najkvalitetnijih zrna kave na njezinom putu od sunčanih plantaža do šalice savršenog espressa. Barcaffè kontinuirano prati trendove i osluškuje nove zahtjeve svojih partnera i korisnika, uz fokus na stalni razvoj i unapređenje proizvodnje i proizvoda primjenjujući inovacije i brigu o kvaliteti.

Dodatnu potvrdu vrhunske kvalitete dokazuje osvajanje 13 zlatnih medalja na Međunarodnom natjecanju u degustaciji kave (International Coffee Tasting), a posljednju je osvojio prošle godine Barcaffè espresso India Single Origin. Profesionalnim natjecanjima poput ovog, Barcaffè želi pokazati svoju ljubav, posvećenost i strast prema kavi, ujedno gradeći imidž eksperta u sferi espressa i pružajući priliku svim zainteresiranim baristima da ulažu u svoje znanje i napreduju u ovoj veoma popularnoj profesiji.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime