Subota, 23 ožujka, 2024

Pun pogodak: Najomiljenije piće godine stiže – sa šljokicama!

Limitirana svjetlucava edicija, različiti okusi i boje, originalna etiketa s gratis ulaznicom u Park šumu Jankovac – upoznajte Mountain Creek, craft ginove iz Slavonije i Podravine

Ništa tako dobro ne paše u vrućim ljetnim noćima kao gutljaj osvježavajućeg gin tonica. Koji gin odabrati i što je trenutno in? Dileme više nema. Gin Mountain Creek sa šljokicama iz Podravine i Slavonije – ograničena serija pod nazivom Shimmer edition – zavodi i okusom i izgledom.



“Šljokice nastaju mljevenjem prirodnih minerala na nano čestice koje svjetlucaju u boci i čaši. Efekt je originalan, reakcije su fantastične”, kaže Krešimir Kostelac, vlasnik orahovečke destilerije Kostelac, poznate manufakture rakija i likera.

Zaokružen okus daje čak 29 vrsta ljekovitog i začinskog bilja

Najprije su nastale četiri premium varijante gina – klasični London Dry, ružičasti Lady’s Choice s bobičastim voćem, narančasti Grapefruit&Tangerine i žuti pikantan Ginger&Lemon. Osnova im je pšenični destilat destiliran kroz sedam kolona, a pun i zaokružen okus daje im 29 vrsta ljekovitog i začinskog bilja, naravno, u različitim omjerima. Dodavanjem šljokica u osnovnu liniju nastala je nova edicija, apsolutni hit ovoga ljeta.  

Ginovi su fini i meki zahvaljujući iznimno kvalitetnoj vodi koja izvire u Parku prirode i Geoparku Papuk i prirodno se filtrira kroz slojeve stijena od kojih su neki stari više od 600 milijuna godina. Inspirirani su ljepotama Papuka, njegovim zelenim šumama, planinskim potocima, dolinama i proplancima idealnim za bijeg od ljetnih sparina.

Na svakoj etiketi – besplatna ulaznica za Park šumu Jenkovac

Na etiketi svake boce Mountain Creek gina od 0,7 litara gratis je ulaznica za Park šumu Jankovac, po mnogima najljepšu papučku dolinu s poučnim stazama, dva jezera i atraktivnim slapom Skakavac. Vrijedi za jednu osobu i vrlo se jednostavno odlijepi s etikete!

Fotografije: Nina Đurđević (izvor HTZ) i arhiva Kostelac

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime