Ponedjeljak, 12 veljače, 2024

Konačno besprijekoran ten: Biljni piling o kojem bruji kozmetički svijet

Green Peel - Biljni Piling s inovativnom formulom pomaže ljudima s različitim problemima s kožom. Baza ovog pilinga je mješavina osam odabranih biljaka koje obiluju enzimima, mineralima i vitaminima i djeluju na kožu na sasvim prirodne načine, bez učinka pilinga

Prije više od 60 godina, Christine Schrammek osnovala je brend Green Peel – Biljni Piling s inovativnom metodom koja pomaže ljudima s različitim problemima s kožom. Baza ovog pilinga jest mješavina osam odabranih biljaka koje obiluju enzimima, mineralima i vitaminima.“Različite količine biljne mješavine, pak, omogućuju individualno prilagođavanje postupka prema tipu kože i željenim ciljevima postupka”, otkriva nam Kristina Siladi, vlasnica Kozmetičkog salona Kala, koja na bazi ovog pilinga radi tri tretmana za kožu.

Prirodno poticanje cirkulacije i poboljšanje teksture kože

Pored klasičnog tretmana, najčešće se traže Green Peel Energy – tretman za vitalnost i regeneraciju kože bez učinka pilinga te Green Peel Fresh Up za trenutno osvježenje kože, također bez učinka pilinga.

“Green Peel Energy za vitalnost i regeneracija bez piling učinka, metoda je s prirodnim biljem koja vidljivo daje energiju kožnim stanicama. Potiče cirkulaciju krvi i metabolizam te na taj način dovodi do prirodnog poboljšanja teksture kože, bez ikakvih učinka pilinga. Uz to, Green Peel Energy nudi koži prirodnu energiju koja je potrebna za regeneraciju stanica. Pomaže smanjiti znakove starenja kože, kao i nečistoće, ožiljke i neželjene pigmentacije. Metoda vidljivo poboljšava izgled kože i ‘ravna’ njezinu površinu. Idealni rezultati postižu se s ponovljenim intenzivnim tretmanima u certificiranim centrima I kozmetičkim salonima nekoliko puta godišnje”, objašnjava nam Kristina Siladi.

Idealan tretman za brzo osvježenje umorne i sive kože

Za sve koji traže trenutno osvježenje kože, bilo da se žele riješiti sivila ili umornog izgleda, ili žele zablistati uoči nekog važnog događaja preporuča se Green Peel Fresh Up.

“I u ovom postupku nema piling učinka. Umjesto toga koža se stimulira i osvježava s prirodnim biljem. Stimulira se cirkulacija krvi i otvaranje pora čime se koža optimalno priprema da apsorbira sastojke u naknadnoj njezi. Nakon tretmana ten je vidljivo svjetliji i svježiji. Uz to, Green Peel Fresh Up vitalizira stanice pa koža, kao što i sam naziv tretmana govori, u trenutku zablista novom svježinom”, objašnjava naša sugovornica.
Stoga, ova metoda je idealno rješenje za umornu kožu bez svježine i služi kao učinkovita preventiva protiv prijevremenog starenja i gubitka elastičnosti. A to znači i da je, također, pogodna i za kožu koja još ne pokazuje znakove starenja.

Kristina Siladi: Ultratone Futura Pro je najbolji uređaj za oblikovanje tijela na svijetu

Fotografije: Kristina Fazinić i privatna arhiva

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime