Subota, 23 ožujka, 2024

Kristina Siladi: Ultratone Futura Pro je najbolji uređaj za oblikovanje tijela na svijetu

Kako do ljeta zablistati u najboljem izdanju, a pritom ne potrošiti gomilu novca na preskupe neefikasne tretmane, otkriva Kristina Siladi, u čijem salonu Kala radi profesionalni tim stručnjaka koji cijeni želje i potrebe klijenata te nude samo provjereno i najbolje

Pomicanje sata, dulji topliji dani, proljeće… Sve nas to mami na zrak i u prirodu, ali i lagano najavljuje i da je ljeto vrlo blizu. I inače smo podložni smanjenoj fizičkoj aktivnosti tijekom zimskog razdoblja, a pandemija koja nas je prisilila da što više vremena provodimo u zatvorenom prostoru pa smo većinom proljeće dočekali fizički manje spremni nego inače, a i s pokojim kilogramom viška.U moru različitih reklama teško je odrediti što je najefikasnije upravo za vas, no jedan uređaj pokazao se puno učinkovitijim od ostalih – Ultratone Futura Pro! S vlasnicom kozmetičkog salona Kala, Zagrepčankom Kristinom Siladi, pričamo upravo o tom revolucionarnom aparatu, ali i o drugim metodama kako do ljeta zablistati u svom najboljem izdanju.

Prije nekoliko dana je došlo proljeće, dulji dani, više temperature… Jel sad pravo vrijeme da krenemo u ‘sređivanje’ tijela kako bismo do ljeta zablistali na plaži?

Početak proljeća je upravo pravo vrijeme za buđenje. Budi se priroda pa tako i tijelo, tjera nas na više aktivnosti s time i dobivamo priliku dotjerati ga, a do skidanja i bikinija imamo dovoljno vremena.

Ultraton Futura Pro je sofisticirani klasik kad pričamo o preoblikovanju tijela. Vrlo intenzivna biostimulacija muskulature sa stalnom promjenom impulsa, što mišiće maksimalno aktivira i time trošimo puno energije

Mogućnost kreirana individualnog programa

Ove godine ste upotpunili ponudu s revolucionarnim uređajem – Ultratone Futura Pro, koji ima zaista respektabilne rezultate kada je riječ o oblikovanju tijela. O čemu se zapravo radi?

Ultraton Futura Pro je doista jedan sofisticirani klasik kad pričamo o reshapingu, odnosno preoblikovanju tijela. Trenutačno u svijetu ne postoji ništa slično tome aparatu. Sinonim je za kvalitetu, pozdanost i zajamčene rezultate. Vrlo intenzivna biostimulacija muskulature sa stalnom promjenom impulsa, što mišiće maksimalno aktivira i time trošimo puno energije. Osim toga, postoji mogućnost kreiranja individualnog programa ovisno o tome je li riječ o eliminaciji masti, celulita, učvršćivanja, terapiji, programu za sportaše, nakon trudnoće, programu za muškarce i žene…

U svijetu ne postoji ništa slično tome aparatu

Po čemu se taj uređaj razlikuje od svega ostalog što trenutačno postoji na tržištu?

Ima mogućnost vrlo individualnog pristupa problematici, maksimalno stimulira naše prirodne procese pa tako ima jako malo kontraindikacija i jednostavno daje fenomenalne rezultate.

Koliko je tretmana potrebno za neke vidljivije rezultate?

Subjektivno nakon prvog tretmana rezultat je tu; objektivno nakon 6 tretmana ga i vidimo, još objektivnije u određenom kontinuitetu zauvijek.

Kolika je cijena jednog tretmana te nudite li neke posebne pakete?

Cijena tretmana tijela u trajanju od 40 min je 300 kuna, tretmana lica od 30 min 200 kuna, a može se i jedan i drugi tretman raditi u isto vrijeme. Postoje i razne kombinacije u kuri s besplatnim tretmanima.

Ultratonom djelujemo na bazu mišića, što nam vraća mladenački izraz i daje efekt nekirurškog liftinga. Zato ga najčešće koristimo za kožu stariju od 35 godina…

U isto vrijeme djeluje na različite problematike na različitim dijelovima tijela

Jel treba uz tretmane još nešto dodatno raditi (vježbati, neki drugi tretman) kao bi rezultati bili još bolji?

Uvijek je dobro kombinirati više tehnika. Međutim, ono što je super kod Ultratona jest upravo to što s tim aparatom možemo djelovati u isto vrijeme na različite problematike na različitim dijelovima tijela. Naravno, regulirana prehrana i tjelesna aktivnost uvijek poboljšavaju rezultat.

Ultratone daje i efekt nekirurškog liftinga lica

Nakon što Vaše klijentice i klijenti postignu izgleda kakav žele, kako treba održavati postignut rezultat?

Nakon završenog tretmana preporučamo održavanje u određenom kontinuitetu jednom tjedno ili jednom u dva tjedna.

Koliko na cijeli rezultat utječe prehrana? Je li potrebno za vrijeme dolaska na tretmane voditi strogu dijetu? Što savjetujete klijentima?

To ovisi o problematici. Za učvršćivanje i celulit ne, ali za topljenje lokalizirane masnoće poželjna je regulirana prehrana, ali bez stroge dijete.

Osim tijela, Ultratoneom možemo oblikovati i lice. Što točno aparat radi našem licu te je li namijenjen svim uzrastima i vrstama kože?

Što se lica tiče, često smo fokusirani na kožu, a Ultratonom djelujemo na bazu mišića, što nam vraća mladenački izraz i daje efekt nekirurškog liftinga. Zato ga najčešće koristimo za kožu stariju od 35 godina, ali s ultrazvukom, mikrostrujom, limfnom drenažom djelujemo na sitne bore, kapilarizaciju, podočnjake…

Koji je Vaš općeniti savjet vezano za održavanje tijela i lica? Što trebamo svakodnevno, a što povremeno raditi da bismo izgledali i osjećali se dobro?

Važan je kontinuitet i disciplina. Imati rutinu koja je jednostavna, ispravna i ne opterećuje. Kada osjetimo da nam koža reakcijom kaže da nešto nije dobro, posjetiti stručnjaka kozmetičara, dermatologa… Što se tijela tiče, ne zaboraviti na njega nikada. Vježbanje i kontrolirana prehrana bi trebali biti rutina, piling i masaže nagrada, intenzivne kure rješavanja problematike jednom godišnje.

Izabrala bih green peel tretman lica, a odmah nakon toga bih se sjetila mezoterapije lica te oxi infuzije kisika s radiofrekvencijom. Što se tijela tiče, samo dva – Ultraton Futura Pro i vacum

Osim ovog aparata, Vaš salon ima dugogodišnju tradiciju i brojne zadovoljne klijente i klijentice. U čemu je tajna Vašeg uspjeha?

Tajna je u tome što svoj posao ne odrađujemo nego volimo; zato što smo tim profesionalaca koji cijeni želje i potrebe naših klijenata, što je rezultat i naša satisfakcija.

Koje sve tretmane nudite i na koje ste posebno ponosni?

Nudimo tretmane njege lica, tijela i noktiju, a na što smo posebno ponosni, nemoguće je zapravo izdvojiti. Ponosno smo na sve jer ne radimo ništa što ne bismo i sebi napravili uvijek.

Green peel je najtraženiji tretman lica

Mladi su naši vjerni klijenti

Kad biste morali izbrati jedan tretman za lice i tjedan za tijelo koji je po Vama zaista najbolji trenutačno na tržištu, koji bi to bio?

Izabrala bih green peel tretman lica, a odmah nakon toga bih se sjetila mezoterapije lica te oxi infuzije kisika s radiofrekvencijom. Što se tijela tiče, samo dva – Ultraton Futura Pro i vacum.

Čini se da današnji mladi brže odrastaju. Zbog pandemije puno više vremena provode u zatvorenome. Odražava li im se to na lice i općenito na cjelokupan izgled? Koliko mladih ljudi uopće posjećuje kozmetičke salone?

Kao i svima, i mladima je u ovo doba pandemije izrazito teško, aktivnost je smanjena, jedemo više i nekvalitetnije zbog neaktivnosti i stresa. Osim toga, neki konzumiraju alkohol i nikotin, a sve to jako loše utječe na zdravlje i izgled kože i stasa. 
Mladi su naši vjerni klijenti jer u tom razdoblju života problematike kože su izraženije. Moram priznati da imaju izgrađenu svijest, vrlo su informirani  i to me veseli.

I za kraj, ako želim na ljeto izgledati odlično na plaži, a nisam se još krenula baviti svojim tijelom, imam nekoliko kilograma viška i povremeno se bavim sportom. Što je, prema Vašem mišljenju, potrebno učiniti da bih dobila rezultat kakav želim?

Mislim da bi bilo dobro da pojačate fizičku aktivnost, pripaziti na unos ugljikohidrata i napraviti jednu kuru ciljanog tretmana za Vašu problematiku i ljeto će biti Vaše godišnje doba! Više informacija i predbilježbe na Kozmetički salon Kala.

Fotografije: Kristina Fazinić

Pročitajte još...

Povezano

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime