Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Nek’ miriše na radost: Ovo su naši omiljeni parfemi za proljeće!

Kako bismo vam pomogli da suzite svoj izbor i budete manje neodlučni, donosimo naše omiljene mirise koji će obilježiti proljeće i podići vam raspoloženje!

Podižu li i vama mirisi trenutačno raspoloženje? S obzirom na situaciju koja se događa oko nas, trebaju nam svi načini utjehe koju možemo dobiti. Mirisi često u nama mogu potaknuti sjećanja na određene osobe, trenutke ili mjesta.Parfemi su odličan način da proslavimo sezonske promjene, poput prijelaza iz tmurne zime u živahni osjećaj pune nade koji dolazi s proljećem. Srećom, na raspolaganju je mnogo prekrasnih proljetnih mirisa, i toliko novih, koji će nam pomoći u popravljanju raspoloženja. Iako bi začinjene i orašaste note mogle savršeno pristajati vašem raspoloženju u hladnijim mjesecima, ništa se ne nadopunjuje s toplim temperaturama i sunčanim danima bolje od svježeg, cvjetnog ili voćnog mirisa.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Fatma Ghalia (@perfumesnkitties)

Savršen miris ponekad je teško pronaći

Ponekad izbor parfema može biti težak. Uđete u parfumeriju i toliko je izbora se ne znate s čim početi. Razumijemo vas, i mi smo se mnogo puta našli u takvoj situaciji. Zatim kreće isprobavanje – jedan je previše voćan, drugi presnažan, treći ima neodoljivu mješavinu nota koje nikada prije niste pomirisali. Na kraju, ipak pronađemo neki u koji se zaljubimo i o kojem razmišljamo danima. Zapravo, taj savršeni miris mogao bi biti nešto što već poznajete i volite, samo s malim zaokretom.  

Ako ovog proljeća nabavljate novi parfem, sada je prava prilika jer je na tržište došlo mnogo novih mirisa. Kako bismo vam pomogli da suzite svoj izbor i budete manje neodlučni, donosimo naše omiljene mirise koji će obilježiti proljeće!

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime