Utorak, 21 svibnja, 2024

Novi trend na Tiktoku: Jeste li čuli za boyfriend blush?

Dolazak sunčanih dana potiče nas na korištenje rumenila u svakodnevnoj make-up rutini, a uz pomoć novog boyfriend blush trika vaše rumenilo izgledat će savršeno

Rumenilo je jedno od najdražih kozmetičkih proizvoda koje u proljetne i ljetne dane često koristimo. Jednostavan način kako na lice unijeti malo boje i života, a na Tiktoku je zaživio novi trend. Riječ je o boyfriend blushu, odnosno rumenilu koje je postalo popularno na toj društvenoj mreži. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)Iako mnogi, kada pomisle na rumenilo, prvo pomisle na ono u kamenu, ali kako se kozmetička industrija razvijala, tako je ono postalo dostupno u više različitih formula. Od rumenila u kamenu, prahu, onoga u sticku ili tekućeg, to je jedan od make-up proizvoda kojeg najviše koristimo. Njegove mogućnosti upotrebe su beskonačne, a također postoji bezbroj načina na koje se može nanijeti.

Platforma za stvaranje novih trendova

Tiktok, kao mjesto stvaranja novih trendova u beauty svijetu, još jednom se pokazao kao idealno mjesto s kojeg možemo crpiti inspiraciju. Dolazak sunčanih dana potiče nas na korištenje rumenila u svakodnevnoj make-up rutini, a uz pomoć novog boyfriend blush trika vaše rumenilo izgledat će savršeno. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Neka vas ime trenda ne zavara, ovaj look ne zahtijeva nužno da ste u vezi da biste imali taj glow. Zamislite onaj prirodni sjaj kože koji imate nakon što ste odradili dobar trening u teretani ili kada izađete na hladnoću upravo je to najnoviji Tiktok trend. 

Pojam ove tehnike nanošenja rumenila pojavio se još u devedesetim godinama, a Tiktokerica Mallory Osses prisjetila se prošlog trenda koji se proslavio na društvenim mrežama. Naglasak je na prirodnom izgledu obraza koji će dobiti malo boje uz jednostavnu tehniku nanošenja. 

@.misst

#boyfriendblush #trendingmakeup #oblongfaceshape #blushhack

♬ Hell N Back (feat. Summer Walker) – Bakar

Ovaj trend došao je u savršeno vrijeme kada se pripremamo za ljetne mjesece u kojima nosimo manje make-upa, a da rezultat bude odličan!

Naslovna fotografija: Pexels

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime