Subota, 23 ožujka, 2024

Otkrili smo kremu koja u samo dva dana smanjuje prištiće za 19%!

Visoka keratolitička učinkovitost i visoka tolerancija konačno postaju dobitna kombinacija. Formula protiv akni i ožiljaka ima učinkovite keratolitičke aktivne sastojke čiji je pH jednak pH kože

S dolaskom hladnijih dana i promjenom vremena, i naša koža nailazi na nekoliko promjena. Neke od njih su povezane s promjenom načina života. Poslije tugog i toplog ljeta, vraćamo se stresu, nezdravijij hrani i onečišćenom zraku. I vanji i unutarnji čimbenici mogu loše utjecati na izgled kože, a to nitko ne voli. Akne su jedan od najčešćih problema koji se pojavljuje tijekom jeseni, a uz bok su im i mrlje od sunca.Znamo kako i jedno i drugo mogu loše utjecati na samopouzdanje, ali dobr avijest je da više ne mora. Novosti dolaze iz Bioderme, a krema Sebium Kerato+ u samo 2 dana daje prve rezultate: -19% intenzitet prištića i -20% ožiljaka, ali nikada nauštrb udobnosti kože. Ona nudi beskompromisno visoku toleranciju i to je potvrdilo 97% ispitanika koji su je testirali. Donosimo sve detalje o Sebium Kerato +. 

Učinkovitost + tolerancija : Dva kontradiktorna pojma

Učinkoviti proizvodi često iritiraju kožu, a proizvodi koje koža dobro podnosi samo su umjereno učinkoviti. Dr. Michèle SAYAG, dermatologINJA, objašnjava: “Kad koristimo aktivne keratolitičke sastojke, znamo da su to najčešće alfa hidroksi kiseline (AHA) i beta hidroksi kiselinu (BHA). Da bi te kiseline bile učinkovite, moraju biti formulirane s niskim pH, oko 3. Koža, međutim, ima pH 5, što znači da kiseline često iritiraju kožu.” Na pitanje: ‘Što je jedina stvar na koju želite računati u njezi protiv akni?’, glasan odgovor je ‘tolerancija’. Za osobe koje pate od akni, učinkovitost dolazi nakon toga. Iznenađujuće? Ne baš, jer ako pacijentova koža ne podnosi proizvod, on ga neće koristiti, pa stoga ne može biti ni učinkovit. Primarni razlog zašto se kreme protiv akni s keratolitičkim djelovanjem ne koriste redovito je neugoda koju stvaraju. Koža se isušuje i postaje toliko iritirana da je nemoguće nanijeti bilo što drugo. Pacijenti prestaju koristiti kremu prije nego što uoče bilo kakvu korist.

Dermatološka inovacija

Biodermina istraživanja garantiraju visoku učinkovitost + visoku toleranciju. Vidljivo učinkovit na prištiće, mitesere, akne i ožiljke već nakon 2 dana. Danas, po prvi put, osobe s kožom sklonom aknama više ne moraju birati između učinkovitosti protiv akni i udobnosti kože. BIODERMA je stvorila pravu inovaciju sa proizvodom Sébium Kerato+. Visoka keratolitička učinkovitost i visoka tolerancija konačno postaju dobitna kombinacija. Formula protiv akni i ožiljaka ima učinkovite keratolitičke aktivne sastojke čiji je pH jednak pH kože.

Dermatolozi su surađivali na formulaciji Sébium Kerato+ kako bi osigurali maksimalnu  keratolitičku učinkovitost dopuštenu u dermokozmetici. Također štiteći kožu koliko god je to moguće od iritacija i suhoće koje aktivni keratolitički sastojci mogu izazvati.

  • Od prvog korištenja koža je matirana i hidrirana.
  • Nakon dva dana, akne i ožiljci su smanjeni.
  • Daljnjim nanošenjem koža se vidljivo čisti i održava njezina udobnost.
  • Može se koristiti svakodnevno, izvan bilo kojeg drugog tretmana.
  • Ako su akne teške, može se primijeniti nakon dermatološkog tretmana, kako bi se produžilo djelovanje i rasporedilo razdoblje liječenja.

Keratolički dvojac kiselina

Za ciljanje komedona i mikrokomedona, BIODERMA je odabrala keratolitički dvojac kiselina koje djeluju sinergijski, salicilnu kiselinu (BHA) i ester jabučne kiseline (nova generacija AHA). Djeluju na dvije razine kože, na površini i duboko u njoj. Poteškoća je bila postići vrlo visoku učinkovitost bez snižavanja pH formule, kako se ne bi iritirala koža. Uz fiziološki pH, tolerancija je maksimalna. 

Drugi BIODERMA potpis: FLUIDACTIV™ PATENT. Budući da je kvaliteta sebuma izravno uključena u stvaranje akni, BIODERMA je razvila patentirani FLUIDACTIV™ kompleks. Nadopunjuje keratolitičko djelovanje voćnih kiselina sprječavajući zgušnjavanje sebuma. Više tekuć, sprječava začepljenje pora, a time i pojavu akni.

Formula na pH razini kože

Aktivni keratolitički dvojac djeluju sinegrijski na i ispod površini kože 1.8% salicilna kiselina. Ova BHA je referenca među dermatološkim aktivnim sastojcima za mrlje i liječenje akni. Hidrofilan, otapa keratin u mrtvim stanicama na površini kože. Otvara začepljene pore tako da sebum može slobodno teći. Lipofil, ova nova generacija AHA djeluje duboko na uklanjanju viška sebuma. Dok inače jabučna kiselina djeluje na vrlo kiseloj pH razini, ester jabučne kiseline pruža isto djelovanje bez potrebe za istim pH. Stoga ima maksimalan učinak u formuli razvijenoj na pH razini kože. Ne iritira, pruža hidrataciju i seboregulirajuća svojstava.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by BIODERMA Croatia (@biodermacroatia)

Sébium Kerato+ djeluje na akne na svim razinama. Djeluje na prištiće i mitesere, kao i na ostatke mrlja. Svi postojeći tragovi se povlače, a novi se ne pojavljuju. Koža se brzo čisti. Sébium Kerato+ također osigurava savršenu dnevnu hidrataciju. Koža ostaje ugodna.U usporedbi s vodećim na tržištu, Sébium Kerato+ pruža isti keratolitički učinak sa visokom tolerancijom od 95%, dok tolerancija konkurentskog proizvoda iznosi samo 65%.  *Keratolitički testovi u odnosu na 2 konkurenta, 2020. i 2021. **Test neposredne tolerancije na koži sklonoj aknama u odnosu na tržišnog lidera, 2020.. 

Kao i svi BIODERMA proizvodi, Sébium Kerato+ razvijen je uz potpuno poštovanje ekosustava kože. Ovaj pristup je u središtu NAOS filozofije, a podupiru ga dva stupa. Sébium Kerato+ poštuje specifični ekosustav kože sklone aknama. Nova generacija AHA estera jabučne kiseline kombinirana je s referentnim sastojkom BHA, salicilnom kiselinom.

Sébium Kerato+ stoga djeluje na fiziološkoj pH razini kože. Vrlo je učinkovit, a istovremeno osigurava ugodu kože. Ukupna formula Sébium Kerato+ djeluje i na uzroke i na simptome  akni. Deblokira pilosebacealni folikul na površini i duboko u koži, pomažući regulirati  proizvodnju sebuma i dopuštajući mu da slobodno teče. Formula također biološki normalizira kvalitetu sebuma kako bi spriječila pojavu novih akni.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by BIODERMA Croatia (@biodermacroatia)

 Dva bitna koraka za savršeno čistu kožu

Sébium Gel Moussant actif

Formulirano sa salicilnom kiselinom i glikolnim keratoliticima, kao i cinkovim glukonatom koji regulira sebum, ovo aktivno sredstvo za čišćenje omogućuje djelovanje na akne i pročišćavanje pora od trenutka pranja lica. Može se koristiti ujutro ili navečer, ili oboje.

Sébium Kera to+

Ova hidratantna gel-krema brzo uklanja akne i mrlje, a istovremeno savršeno čuva udobnost kože. Učinkovit duo voćnih kiselina s fiziološkim pH nudi maksimalno keratolitičko djelovanje. FLUIDACTIV™ PATENT regulira kvalitetu sebuma kako bi omogućio njegov slobodni protok, čime se sprječava stvaranje novih akni. Treba ga koristiti na čistoj i suhoj koži, a može se nanositi ujutro ili navečer, ili oboje, te cijelo na lice ili samo na određena područja.

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime