Ponedjeljak, 12 veljače, 2024

Prvi hrvatski brend ekstenzija rješava sve probleme tanke i rijetke kose!

Domaće ekstenzije napravljene su od 100 posto prirodne kose, a imaju čak i potvrdu zdravstvene ispravnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo 'Dr. Andrija Štampar'

Hrvatska je napokon dobila prvi domaći brend kad su ekstenzije u pitanju. Zvonimir Franić na svoju je ideju o pokretanju vlastitog brenda došao ne samo zato što su ekstenzije trenutačno vrlo tražene, nego zato što nije bio zadovoljan ponudom i kvalitetom na hrvatskom tržištu. Osim toga, uspio je napraviti ekstenzije koje imaju potvrdu zdravstvene ispravnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.„Uvjerio sam se u nedostatak kvalitete kad je u pitanju ponuda ekstenzija na našem tržištu. Često radim s ekstenzijama jer su sve popularnije među klijenticama koje prate trendove, sve više ih koristimo i svakodnevno, izvan okvira frizure za posebnu priliku. Uz sve moje znanje o kosi, uložili smo mnogo truda kako bi plasirali vlastiti proizvod jer je imperativ bio da se Hair by Franić ekstenzije proizvode najnaprednijom tehnologijom”, ističe Zvonimir Franić, dodajući da su ekstenzije napravljene od 100 posto prirodne kose, kojoj je kutikula usmjerena u jednom smjeru kod svake pojedine vlasi pa su i samim time najbolje moguće kvalitete.

Ekstenzije dolaze u čak 15 nijansi

Spojevi HBF ekstenzija te češljići kojima se apliciraju dovedeni su do apsolutnog savršenstva, tako da se svaki pramen ekstenzije može staviti čak i jako blizu razdjeljka, a da se pritom savršeno stapa s prirodnom kosom. Ono čemu je posvećena izuzetna pažnja je nijansiranje. HBF ekstenzije dolaze u čak 15 modernih i savršeno promišljenih tonova, koji će se lako stapati s prirodnom ili obojenom kosom svake klijentice, te nekoliko različitih dužina.

Nove ekstenzije oduševile su Zvonimirove poznate klijentice i ambasadorice brenda. „Ekstenzije su često dio mog stylinga nastupa. Najlakši i najbrži oblik transformacije kose koji volim. Drago mi je da su baš one prvi proizvod koji je Zvonimir odlučio lansirati“m priznaje pjevačica Franka Batelić, jedna od poznatih ambasadorica salona Franić.

„Jako sam sretna i ponosna na mog Franića. Volim svoju kosu, no volim i kad uz pomoć njegovih ekstenzija dodam malo gustoće kako bi frizura izgledala još bolje. Preferiram ekstenzije na češljiće jer ni malo ne oštećuju moju kosu, a to mi je izuzetno važno“, dodaje pjevačica i ambasadorica brenda, Jelena Rozga.

Zvonimir Franic_HBF_1
Zvonimir Franic i Jelena Rozga
Franka Batelic i Zvonimir Franic
Jelena Rozga_HBF_1
Franka Batelic_HBF_3
Zvonimir Franic_HBF_1 Zvonimir Franic i Jelena Rozga Franka Batelic i Zvonimir Franic Jelena Rozga_HBF_1 Franka Batelic_HBF_3

Fotografije: Srećko Rundić

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime