Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Pripremite se: Bliži nam se još jedan retrogradni Merkur, a svi horoskopski znakovi će se naći u problemima!

Slijedi moguća pogrešna komunikacija, kašnjenje i razne nezgode (uključuju i  javljanje bivših). Nepotrebno je reći da retrogradni Merkur nije najbolje vrijeme za pokretanje novih projekata ili rezervaciju leta

Spremite se na nesporazume i komunikacijske probleme, jer je Merkur uskoro ponovno retrogradan. Nebeska predstava počinje od 10. svibnja do 3. lipnja, a pripremite se na promjenu rutine i veliku zbrku. Iako biste redovito okretanje unatrag mogli povezati s tehnološkim problemima ili nezgodama na putovanju, također je dobro vrijeme da usporite i posvetite dodatnu pažnju načinu na koji komunicirate. Dakle, ako želite prevladati kozmički preokret, htjet ćete znati kako će retrogradni Merkur proljeće 2022. utjecati na vaš horoskopski znak.U astrologiji, Merkur upravlja misaonim procesima i svim oblicima komunikacije – razmislite o društvenim medijima, tehnologiji i slanju poruka. Tijekom retrogradnosti, što znači da nebesko tijelo izgleda kao da se kreće unatrag na nebu, te stvari pobjegnu iz ravnoteže. To znači da slijedi moguća pogrešna komunikacija, kašnjenja i razne nezgode (uključuju i  javljanje bivših). Nepotrebno je reći da retrogradni Merkur nije najbolje vrijeme za pokretanje novih projekata ili rezervaciju leta.

Retrogradnost se događa u Blizancima i Biku

Merkur će se zaustaviti u društvu Blizanaca u prvoj polovici svog okretanja. Blizanci su jedan od dva znaka zodijaka kojima vlada Merkur, što ima veliko značenje. Ovo će  vjerojatno osjetiti više nego inače, posebno netko tko ima puno položaja Blizanaca. Blizanci su znak komunikacije i percepcije. Kada je Merkur retrogradan u Blizancima, to je klasična priča o bivšim koji se pojavljuju u vašim DM-ovima, svađama na poslu, verbalnim nesuglasicama s prijateljima i obitelji i svim vrstama kvarova na komunikacijskim uređajima. Tijekom druge polovice svoje 24-dnevne retrogradnosti, nebesko tijelo prelazi u praktični zemaljski znak, Bik. Kada se Merkur retrogradira u Bika, vibracija će se pomaknuti na materijalne stvari. Svakako je pred nama zanimljivo razdoblje. Samo duboko dišite. 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Čuvajte se da se ne izgubite u vlastitom umu. Retrogradni Merkur vjerojatno će vas učiniti odvažnijim nego inače, zbog čega ćete biti skloniji ogovaranju, stoga je važno da u lice kažete ono što mislite. Ovnovi bi trebali izbjegavati učenje novih vještina, jwr nwćw biti mentalno pripremljeni. Ovnovi bi također trebali izbjegavati potpisivanja bilo kakvih ugovora tijekom ove retrogradnosti, pogotovo ako se radi o novom poslu, jer postoji vjerojatnost da novac neće biti onoliko koliki žele, a to će im se pokazati nakon što retrogradni Merkur 22. svibnja uđe u Bika. 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Pripazite na svoj bankovni račun, jer retrogradni Merkur uzrokuje male novčane nestašluke. Dobra je ideja izbjegavati trošenje previše novca za rođendan na stvari za koje mislite da želite u ovom trenutku – kasnije biste mogli imati drugačije osjećati prema njima. Bik može biti produktivan kada je u pitanju restrukturiranje osobnih financija tijekom prvog dijela ovog retrogradnog Merkura, ali bi trebali izbjegavati trošenje na nepotrebne stvari. Bik bi se trebao preispitati kako trenutno čuva svoj novac i početi pregledavati svoje bankovne izvode više nego inače. Druga polovica retrogradnosti bi mogla izazvati probleme s vašom slikom o sebi. Kada retrogradni Merkur uđe u Bika, doći će do pomaka u samopercepciji i Bikovi bi mogli sebe početi gledati u negativnijem svjetlu.

Što kažu zvijezde: Kada je svaki planet retrogradan u 2022. i što to znači za nas?

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Prva polovica retrogradnog Merkura bit će za vas intenzivno vrijeme u pogledu vašeg imidža. Vaša nesigurnost mogla bi prevladati, pa je pametno vježbati na samosuosjećanju i strpljenju. Blizanci će biti intenzivnije usredotočeni na ono što se događa u njihovom unutarnjem svijetu, a to im može dati osjećaj da su zarobljeni u vlastitom tijelu. Kada se retrogradni Merkur preseli u Bika, Blizanci će osjetiti potrebu da se povuku i odmore više nego inače. 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Možda ćete jednostavno izbjeći dio kaosa tijekom prve polovice retrogradnog Merkura, budući da je za vas ovo vrijeme za razmišljanje. Retrogradni Merkur u Blizancima dogodit će se u Rakovoj dvanaestoj kući, koja je vrlo miran prostor – a Rak voli svoje osobno vrijeme. Tijekom druge polovice stvari bi mogle uzdrmati vaš bliski krug prijatelja, stoga pripazite kako se postavljate u prijateljstvu. Vaš najbolji način djelovanja je slušati i biti uz svoje omiljene ljude, umjesto da pokušavate igrati ulogu popravljača stvari.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Retrogradni Merkur potresa većinu dijelova vaših života, i upravo su vaša karijera i imidž na testiranju. Pazite na pritiske u karijeri i nesporazume s kolegama. Lavovi će gledati svoje snove i cjelokupnu životnu putanju. To može biti vrijeme u kojem će Lavovi odlučiti da ne žele nastaviti određeni put karijere ili krenu loviti novi san. Budite oprezni s tom željom da jurite za nečim novim, jer to vjerojatno nije nešto što će biti dugoročno održivo. Iskoristite ovo vrijeme da usavršite svoje vještine i napravite dugoročni plan za svoju karijeru.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Iako se možda osjećate malo osjetljivo, ovo je dobar trenutak da istražite svoja uvjerenja i različite kulture, ali nije sjajno vrijeme za putovanja na velike udaljenosti. Kada Merkur uđe u Bika, osvijetlit će njihovu devetu kuću, što može biti trenutak koji pobuđuje veći osjećaj svrhe u životu. Djevica bi trebala izbjegavati bilo kakve velike poteze kada je u pitanju karijera. Budući da je i Merkur vaš vladajući planet, možda biste trebali biti posebno oprezni s tehnologijom. Također bi trebali biti oprezni o tome što objavljujete na društvenim mrežama ili na bilo kojem javnom forumu.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vage u ovom retrogradnom Merkuru imaju potrebu za lutanjem, ali vjerojatno nije dobra ideja uskočiti na let upravo sada. Vjerojatno će doći do kašnjenja putovanja, promjena u rasporedu i frustrirajućih iskustava na stranim teritorijima. Osim toga, ovaj tranzit pogađa vašu osmu kuću transformacije, pa je najbolje ostati na mjestu i malo poraditi na unutarnjem ja. 

Zapisano u zvijezdama: Kojim horoskopskim znakovima je 2022. sretna, a kojima izazovna godina?

Škorpion (23. listopada – 21. studenoga)

Možda ćete se boriti da ostanete hladne glave. Budite posebno oprezni sa shvaćanjem kamo ide vaš novac i ne kupujete velike količine. ​​Dugovi svih vrsta mogu isplivati ​​na površinu, bilo da se radi o jednostavnom dugu kreditne kartice ili emocionalnom dugu prema osobi. Škorpion bi također mogao biti samosvjestan kada je u pitanju njihov seksualni nagon, pa očekujte da bi vaš libido mogao biti niži nego inače. 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Poznati ste po neobvezivanju kada je ljubav u pitanju, ali ovaj retrogradni Merkur zaoštrit će vaše odnose. Dobra je ideja da idete polako i izbjegavate izbacivanje frustracija na one oko sebe. Retrogradni Merkur mogao bi učiniti da se Strijelci osjećaju ograničenije nego inače kada je u pitanju bilo kakva veza. Strijelci bi trebali izbjegavati pretjeranu kritičnost prema svojim najbližim – bilo da radi o romantičnim, poslovnim ili platonskim partnerima. Umjesto toga, Strijelac bi trebao pokušati izvući mudrost od drugih ljudi tijekom tog vremena i naučiti o životnim iskustvima drugih – sada se može puno dobiti od traženja te nove perspektive.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Osjećate se nenadahnuto svakodnevnim obvezama, ali radnje koje poduzmete tijekom retrogradnog Merkura, posebno kada je u pitanju vaša rutina, bit će od ključne važnosti za obavljanje važnih stvari. Retrogradni Merkur u Blizancima ističe Jarčevu 6. kuću dnevne rutine, tako je za njega najbolje poduzimati postupne korake, a ne velike skokove. Retrogradni Merkur traži od Jarčeva da nauče vrijednost ostanka u sadašnjem trenutku, umjesto da uvijek gledaju u budućnost i usredotočuju se na kraj igre. Kako retrogradni Merkur prelazi u Bika, Jarci bi mogli početi razvijati novu romansu ili kreativnu potragu. Ali opet, najbolje je pustiti da se stvari odvijaju prirodno i ne prisiljavati ništa da se kreće brže nego što je potrebno.

Zapisano u zvijezdama: 9 najboljih TikTok profila koji se bave astrologijom

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

U ovom razdoblju može doći do raznih frustracija, pa ih pokušajte izbjeći tako što ćete usmjeriti svoju energiju na širu sliku. Dobro je vrijeme da zanemarite aplikacije za upoznavanje nekoliko tjedana i umjesto toga svu tu energiju okrenete prema sebi. Vodenjak trenutno ima veliku priliku pronaći novi hobi ili kreativnu strast, ali ne očekujte da će išta postati uspjeh preko noći. Vodenjaci bi se također mogli osjećati malo slomljeno jer će provoditi više vremena kod kuće kada Merkur uđe u Bika. Oslobodite tu energiju tako što ćete nekako preurediti ili reorganizirati svoj dom.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Stvari se pokreću u vašem domu, pa je dobra ideja biti posebno pažljiv zbog mogućih pogrešnih koraka sa svojom obitelji. Preuzmete odgovornost tamo gdje je to potrebno i budite jasni o svojim namjerama. Očekujte nesuglasice sa svima u vašoj najužoj obitelji i poduzmite preventivne mjere kako biste osigurali da niste uzrok zapanjujućih događaja koji bi mogli utjecati na druge ljude u vašoj obitelji ili kućnom životu. Kada Merkur prijeđe u Bika, Ribe će početi primjećivati ​​sve obrasce razmišljanja koji ih sputavaju. Retrogradni Merkur u Biku će natjerati njihovu pažnju iz oblaka i vratiti ih na tlo.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime