Četvrtak, 9 svibnja, 2024

Bezobrazno zgodni: Najbolje odjeveni muškarci na Met Gali

I muškarci su oduševili, zato donosimo tri najbolje odjevena muškarca na zelenom tepihu Metropolitanskog muzeja

U ponedjeljak se u Metropolitanskom muzeju u New Yorku, održao najiščekivaniji modni događaj – Met Gala. Iako nam se možda čini da je uvijek veći fokus na ženskim kombinacijama te da se oko njih vodi veća polemika jesu li svojim kombinacijama popratile temu Met Gale, koja je ove godine bila The Garden of Time, u nastavku smo se osvrnuli na najbolje odjevene muškarce. Sama tema ovogodišnje izložbe bila je povezana s buđenjem mode, tj. Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, prema tome znali smo otprilike što očekivati, puno arhivskih komada ali i prirode, koja uključuje cvijeće i ostale prirodne motive.  Ženske kombinacije koje su nas oduševile i koje su savršeno pratile temu, pogledajte ovdje. 

Bad Bunny 

Jedan od supredsjedavajućih članova Met Gale, Bad Bunny sve nas je ostavio bez daha. Naravno od njega nismo ništa manje ni očekivali, nosio je custom Maison Margiela Artisanal od Johna Galliana—kolekciju koja je posebno uzbudljiva u svijetu mode ove godine. Tamnoplavi sako s crni satenskim korzetom, upotpunio je s obrnutim šeširom od plave pjene i sunčanim naočalama. Odijelo s potpisom poznatih dizajnera, je imalo detalje bijelih niti te je pjevač na crveni tepih stigao s buketom cvijeća u ruci, izrađenim od istog materijala kao i njegov sako. Cvijeće u buketu nije bilo kakvo nego priča svoju priču, ali i savršeno odgovara ovogodišnjoj temi. U buketu su se nalazile Flor de Maga, nacionalni cvijet Portorika, odakle dolazi Bunny, ruže koje su simbol ljepote i čistoće te lan, biljka na koju je Trnoružica ubola prst u poznatoj bajci.  

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Maison Margiela (@maisonmargiela)

Morgan Spector 

Kao što smo i sami mogli pretpostaviti, još jedan cvjetni dizajn u moru njih. Morgan Spector nije prošao nezamijećeno u crvenom-crnom odijelu dizajnera Willyja Chavarríje. Glumac je istaknuo kako je sinoć nosio odijelo upravo tog dizajnera zbog njihovog poznanstva i povezanosti iz stvarnog života. Na crvenom tepihu zasjao je noseći crveni svileni sako s naglašenim ramenima i strukom. Crveni makovi od svilene faille na njegovom sakou su bila plod inspiracije dizajnera nakon što je čuo pjesmu “In Flanders Field”. Tijekom intervjua, Morgan je istaknuo kako se najbolje osjeća kada ne izgleda poput drugih, što mu je zasigurno pošlo za rukom sinoć.  

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Morgan Spector (@epluribusyourmom)

Wisdom Kaye 

Wisdom Kaye i njegov jedinstveni stil kojeg često karakteriziraju hrabri i inovativni komadi, privlače veliku pažnju, pa su tako zaokupili i našu na ovogodišnjoj Met Gali. Njegova kombinacija bila je u skladu s njegovim prethodnim modnim odabirima za ovu posebnu večer, te je tako i ove godine svih nas oduševio. Ove godine se pojavio u zapanjujućem i odvažnom crvenom outfitu s potpisom londonskog dizajnera Roberta Wuna, za kojeg je ovaj mladi influencer također, i hodao reviju. Outfit se sastojao od dramatičnog crvenog odijela s nabranim rukavima, koji su virili ispod manžeta jakne i velikim brošem u obliku ruže, što je odavalo počast temi večeri, te šešira.  

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Wisdom Kaye (@wisdm)

Naslovna fotografija: YouTube screenshot

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime