Petak, 5 travnja, 2024

Najpopularniji modeli tenisica koje ćete nositi na trenirke i odjela!

Popularni modeli tenisice danas obuhvaćaju sve, od dizajnerskih komada, do tenisica za trening. Donosimo neke od naših omiljenih modela tenisica koje ćete poželjeti dodati u svoju kolekciju

Ne tako davno, kada biste nosili tenisice na posebnom događaju, poput vjenčanja, krštenja ili neke druge svečanosti, sigurno bi vas svrstali u skupinu s djecom. O vama bi mislili da ste neozbiljni i vjerojatno bi vaše bolje polovice prigovarale vašem izboru obuće. Međutim, tenisice su sada u modi, a brendovi tenisica neprestano kreiraju novu i elegantnu obuću. Pravila odijevanja su se promijenila i ono što je nekoć bilo neuobičajeno, sada je u potpunosti normalno.Za taj prijelaz iz sportske i neprihvaćene obuće, u onu koju možemo nositi u svim prilikama, dobrim djelom su zaslužni modni dizajneri. Upravo oni su obuću gurali do krajnjih granica u svim mogućim smjerovima. Od samih brendova smo naučili da se njihova obuća može nositi na sve kombinacije i u svim prilikama, ali i zvijezde su jednim djelom zaslužne za isto.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Balenciaga Shoes (@balenciaga.mens)

Nekada smo u njima trčali, sada ih nosimo na odjela 

Mnogi od njih su uzdigli tenisice do apsolutnog vrhunca visoke mode. Pogledajte samo Balenciagu, Gucci i Nike što su uspjeli napraviti od tenisica. Nekada smo u njima trčali, a sada ih nosimo na odijela.

Koje su najbolje tenisice na tržištu? Pa, to ovisi o vrsti tenisica koje tražite. Dostupnost tenisica je šarolika i teško je odabrati prave. Slično kao s Marvelovim likovima, galaksija tenisica postaje sve veća svakoga dana. Popularne tenisice danas obuhvaćaju sve, od dizajnerskih komada, do tenisica za trening. Ovo su neki od naših omiljenih modela tenisica koje ćete poželjeti dodati u svoju kolekciju.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime